MovieZOO

ThrillerUrge

Urge

En weekendtur tager en farlig drejning da en mystisk natklubejer, (Pierce Brosnan) introducerer en gruppe venner for et nyt designerdrug. Uden nogen form for hæmninger, udlever vennerne deres vildeste..

99,95kr

The Book Of Henry

The Book Of Henry

Naomi Watts spiller rollen som Susan, en enlig mor til to, der arbejder som servitrice i en lille by. Hendes søn, Henry, er et 11-årigt geni, der ikke kun styrer familiens økonomi men støtter sin mor ..

99,95kr

Secret In Their Eyes

Secret In Their Eyes

Ray og Jess er FBI-agenter og udgør sammen med statsanklageren, Claire, et solidt og loyalt efterforskningshold. Men da det ufattelige sker, og de opdager at Jess’ teenagedatter er blevet brutalt myrd..

149,95kr

Nerve

Nerve

Den hårdtarbejdende high school senior, Vee DeMarco (Emma Roberts), har levet hele sit liv på sidelinjen. Da hun bliver spurgt af online spillet NERVE om hun er WATCHER eller PLAYER, beslutter Vee sig..

49,95kr

Eye In The Sky

Eye In The Sky

Den erfarne oberst Katherine Powell (Helen Mirren) leder en tophemmelig dronemission fra London. Opgaven er at tilfangetage en gruppe terrorister i Nairobi, Kenya. Det står pludseligt klart, at terror..

149,95kr

Cell

Cell

I CELL følger vi en kunstners desperate kamp for at finde sin søn, da et mystisk signal fra en mobiltelefon forvandler mennesker til livsfarlige galninge. Dette leder til en til en epidemi af episke p..

99,95kr

Blood Father

Blood Father

Som 18-årig tvinges Lydia (Erin Moriarty) til at flygte for sit liv, efter at hendes narkosmuglende kæreste, anklager hende for at have stjålet en formue i kontanter fra kartellet. Lydias eneste allie..

49,95kr

Zyzzyx Road

Zyzzyx Road

En revisor og hans unge elskerinde kører til et øde sted i ørkenen for at begrave liget af hendes voldelige ekskæreste, men opdager at han stadig er i live. Virkelighed blandes med galskab, da ekskæ..

49,95kr

Zodiac

Zodiac

Baseret på Robert Graysmits bøger om den notoriske seriemorder Zodiac, der terroriserede San Francisco i 60'erne og 70'erne.   Dette er sagen, der aldrig blev opklaret. Hærgen af en gal mand der ald..

99,95kr

Z FOR ZACHARIA

Z FOR ZACHARIA

Filmen 'Z for Zachariah' handler om den unge Ann Burden, der har overlevet en atomkrig ved at skjule sig i en dal, der har et selvstændigt vejrsystem.Ann Burden spilles af Margot Robbie, og filme..

149,95kr

WORD OF HONOR

49,95kr

WITCH, THE

99,95kr

Wishing Stairs (DVD)

Wishing Stairs (DVD)

På en skovsti, der fører til en skoles sovesale, er der en trappe med 28 trin - "Wishing stairs". Den, der går hele vejen op og træder på det hemmelige 29´ende trappetrin, får sine ønsker opfyldt, men..

99,95kr

While She Was Out

While She Was Out

Della Myers (Kim Basinger) er en typisk hjemmegående husmor fra den amerikanske overklasse.. Hun bor med sine 2 børn, og hendes voldelige mand, i en typisk amerikansk forstad. Hun er et typisk eksempe..

99,95kr

WHEN THE BOUGH BREAKS

99,95kr

We Own the Night

We Own the Night

Bobby Green (Joaquin Phoenix) er manager på den smarte New Yorker-natklub, El Caribe. Da en ny type narko kommer til byen, begynder politiet at interessere sig for mafia-lederen Vadim (Alex Veadov), s..

49,95kr

Voice From The Stone

Voice From The Stone

Engang i 1950’erne ankommer en engageret, ung sygeplejerske til en afsides stenborg i Toscana for at hjælpe dens stumme arving. Verenas mission er at bringe den tavse dreng Jakob tilbage til verden. M..

149,95kr

VERSO DVD

49,95kr

Uskyldig Dømt

Uskyldig Dømt

Den højt profilerede anklager Martin Hunter har en imponerende evne til at sætte forbrydere bag tremmer. C.J. Nicholas er en nyuddannet, men ambitiøs journalist, der indleder en efterforskning af Hunt..

49,95kr

Unthinkable

Unthinkable

Den mystiske unge mor Katie (Nicky Whelan) flytter til en ny by for at undslippe sin fortid, og hun bliver hurtigt venner med Angela Morgan (Gina Gershon), mor til en, som længes efter en større famil..

99,95kr

Unit 7

Unit 7

“Unit 7” er en kompromisløs, rå skildring af et lovløst Sevilla. Den unge politimand Ángel og hans hidsige kollega Rafael, er en del af en specialenhed, hvis mål er at knuse byens eskalerend..

49,95kr

Under Still Waters

Under Still Waters

En smuk ung arving og hendes mand rejser til deres afsidesliggende sommerhus for at give deres dødsdømte ægteskab en sidste chance. På vejen møder de en fremmed, som har fået benzinstop og de tilbyder..

49,95kr

UNDER STILL WATERS

49,95kr

UNDER PYRAMIDEN

149,95kr

Under Hellgate Bridge

Under Hellgate Bridge

Der er ting i livet, man ikke kan løbe fra. To rå fyre fra Queens i New York har et regnskab, der skal gøres op, da den ene bliver løsladt efter at have siddet fænglset for en falsk anklage. Det blive..

49,95kr

Two Men in Town

59,95kr

Tusmørkets Tjenere - Sekten

Tusmørkets Tjenere - Sekten

 Joeys mor synes, at Joey er som alle andre 6-årige − han er noget helt specielt for hende, men ikke for andre. Men for tusmørkets tjenere er han det onde selv og skal knuses. Joey og hans mor kastes ..

59,95kr

Trigger Man

Trigger Man

De tre venner Reggie, Ray og Sean tager en pause fra det stressende liv i New York og drager afsted mod de store skove for at gå på jagt. Vel ankommet begiver de sig afsted for at finde et bytte, men ..

99,95kr

Trespass

Trespass

Oscar® vinderne Nicolas Cage og Nicole Kidman ses i hovedrollerne som ægteparret, der står ansigt til ansigt med kriminelle i et farligt spil om mistillid og fortielser. ..

49,95kr

Treachery

49,95kr

TRANSPECOS

TRANSPECOS

På en afsides hovedvej i ørkenen er en midlertidig grænsekontrol bemandet af tre betjente: Flores (Gabriel Luna): med en uhyggelig evne til at spore; Davis (Johnny Simmons): meldte sig til grænsekontr..

149,95kr

Tower Block

Tower Block

For et år siden blev beboerne i et højhus vidne til et mord. Nu bliver de en efter en henrettet af en snigskytte, og tvinges ud i en desperat kamp for livet...

49,95kr

Tom Ripley's spil

Tom Ripley's spil

Tom Ripley (John Malkowich) er blevet ældre, og der tales sjældent om hans bekendtskab med de mystiske omstændigheder omkring Dickie Greenleafs forsvinden en del år tidligere. Ripley har slået sig ned..

99,95kr

TimeCrimes

TimeCrimes

En mand rejser ved et tilfælde tilbage i tiden, hvor han møder sig selv. En mand med en saks som våben og ansigtet i bandager, hvirvler ham ind i en klaustrofobisk og voldsom jagt på det, der kan brin..

59,95kr

TimeCrimes

TimeCrimes

Hector er en almindelig mand, som flytter til et nyt hus med hans kone. en aften, mens han kigger igennem hans kikkert, ser han en nøgen pige i skoven. han beslutter sig for at gå derhen, hvor han så ..

49,95kr

TICKET OUT

49,95kr

Thriller Box - 3 DVD

Thriller Box - 3 DVD

Denne filmboks indeholder følgende tre thrillers: The Presence Lost Souls Swerve  ..

49,95kr

Thr3e (DVD)

Thr3e (DVD)

Spilletid: 101 minutter Produktionsår: 2006..

99,95kr

The Wayshower

The Wayshower

Den Svenske stolthed Peter Stormare vender tilbage til det store lærred sammen med Academy Award nominerede Sally Kirkland (Anna, JFK) og Eric Roberts (The Dark Knight). "Wayshower" er en inderlig, op..

49,95kr

The Veteran

The Veteran

I samme kategori som filmen ”Shooter” med Mark Wahlberg. Denne gang kommer krigen indefra. Hvem kan man stole på, når ven bliver til fjende? Denne gang er han alene..   Den unge ..

59,95kr

The Thompsons

The Thompsons

Efter et kæmpe blodbad, og med politiet i hælene, tvinges familien Thompson til at flygte til England, for at finde en ældgammel vampyrklan, der har lært at leve blandt mennesker. Hvad de finder kan ø..

49,95kr

The Thing

The Thing

Palæontolog Kate Lloyd (Mary Elizabeth Winstead) slutter sig til Dr. Sander Halvarssons (Ulrich Thomsen) dansk/norske team af forskere på Antarktis, hvor de har opdaget et rumskib ..

99,95kr

The Taking Of Pelham 123

The Taking Of Pelham 123

Walter Garber (Denzel Washington), speditør i New York City metro, får sin hverdag gjort til et kaos på grund af en vovet forbrydelse: kapringen af et metro-tog. Ryder (John Travolta), den kriminelle ..

49,95kr

The Suspect DVD

49,95kr

The Strangers

The Strangers

Champagne, rosenblade og levende lys. Alt er nøje planlagt for Kristen (Liv Tyler) og James (Scott Speedman) romantiske ophold i sommerhuset. Men kl. 4 om natten banker det på døren og udenfor står ..

49,95kr

The stranger I Married

The stranger I Married

Terry Evanshen har det hele. Han er gift med sin gamle gymnasiekæreste, far til tre smukke døtre, og han har sikret sin familie en tryg fremtid takket være sin tid som professionel fodboldspiller. Men..

49,95kr

THE STRAIN SEASON 2

299,95kr

The signal

The signal

I filmen er alle former for kommunikation blevet forstyrret af et mystisk signal, der kraftigt påvirker frygt og begær i alle byens indbyggere. "The Signal" bliver fortalt i tre dele fra tre forskelli..

59,95kr

The Rise & Fall of a White Collar Hooligan

The Rise & Fall of a White Collar Hooligan

En benhård britisk thriller om kærligheden til fodbold og det glamourøse gangsterlivs beskidte bagside. Mike er konge på tribunerne, men ellers et nul! En dag møder han Eddie, en gammel ven, som komme..

49,95kr

The Revenant

The Revenant

Efter et brutalt bjørneangreb bliver pelsjægeren Hugh Glass efterladt og må klare sig selv under en nådesløs vinter i vildmarken. Dette episke eventyr fanger menneskets helt særlige overlevelsesinstin..

69,95kr

Viser 1 til 50 af 255 (6 Sider)