MovieZOO

ThrillerUrge

Urge

En weekendtur tager en farlig drejning da en mystisk natklubejer, (Pierce Brosnan) introducerer en gruppe venner for et nyt designerdrug. Uden nogen form for hæmninger, udlever vennerne deres vildeste..

99,95kr

The Book Of Henry

The Book Of Henry

Naomi Watts spiller rollen som Susan, en enlig mor til to, der arbejder som servitrice i en lille by. Hendes søn, Henry, er et 11-årigt geni, der ikke kun styrer familiens økonomi men støtter sin mor ..

99,95kr

Secret In Their Eyes

Secret In Their Eyes

Ray og Jess er FBI-agenter og udgør sammen med statsanklageren, Claire, et solidt og loyalt efterforskningshold. Men da det ufattelige sker, og de opdager at Jess’ teenagedatter er blevet brutalt myrd..

149,95kr

Nerve

Nerve

Den hårdtarbejdende high school senior, Vee DeMarco (Emma Roberts), har levet hele sit liv på sidelinjen. Da hun bliver spurgt af online spillet NERVE om hun er WATCHER eller PLAYER, beslutter Vee sig..

49,95kr

Eye In The Sky

Eye In The Sky

Den erfarne oberst Katherine Powell (Helen Mirren) leder en tophemmelig dronemission fra London. Opgaven er at tilfangetage en gruppe terrorister i Nairobi, Kenya. Det står pludseligt klart, at terror..

149,95kr

Cell

Cell

I CELL følger vi en kunstners desperate kamp for at finde sin søn, da et mystisk signal fra en mobiltelefon forvandler mennesker til livsfarlige galninge. Dette leder til en til en epidemi af episke p..

99,95kr

Blood Father

Blood Father

Som 18-årig tvinges Lydia (Erin Moriarty) til at flygte for sit liv, efter at hendes narkosmuglende kæreste, anklager hende for at have stjålet en formue i kontanter fra kartellet. Lydias eneste allie..

49,95kr

Øjne

Øjne

Faye Dunaway har hovedrollen som Laura Mars, New Yorks mest kontroversielle modefotograf, i denne fængslende historie om mord og intrige. Laura Mars er verdensberømt for hendes sensationelle, erotiske..

199,95kr

Ære Blandt Tyve

Ære Blandt Tyve

Claire er næstkommanderende og chefens betroede højre hånd i en Mafia-lignenende organisation. Hun er ansvarlig for bossens personlige sikkerhed og den interne disciplin blandt uregerlige bandemedlemm..

99,95kr

Zyzzyx Road

Zyzzyx Road

En revisor og hans unge elskerinde kører til et øde sted i ørkenen for at begrave liget af hendes voldelige ekskæreste, men opdager at han stadig er i live. Virkelighed blandes med galskab, da ekskæ..

49,95kr

Zebra Lounge

Zebra Lounge

Alan og Wendy må indse, at de keder sig, når de er i seng med hinanden, og da intet andet synes at hjælpe, sætter de en annonce i et "swinger-blad". I klubben "The Zebra Lounge" møder de parret Louise..

99,95kr

Z For Zacharia

Z For Zacharia

Filmen 'Z for Zachariah' handler om den unge Ann Burden, der har overlevet en atomkrig ved at skjule sig i en dal, der har et selvstændigt vejrsystem.Ann Burden spilles af Margot Robbie, og filme..

149,95kr

You Were Never Really Here

You Were Never Really Here

En traumatiseret krigs veteran, der ikke lader sig skræmme af vold, eller brugen deraf,  har gjort det at opspore forsvundne piger til en levevej. Da et opgave han har påtaget sig, går galt,..

149,95kr

WORD OF HONOR

49,95kr

Woodshock

Woodshock

Theresa arbejder på et apotek for medicinsk marihuana og hjælper sine kunder med at slutte fred med deres svære sygdom, mens hun selv kæmper med sine egne dæmoner. Theresa sørger efter tabet af s..

99,95kr

Wishing Stairs (DVD)

Wishing Stairs (DVD)

På en skovsti, der fører til en skoles sovesale, er der en trappe med 28 trin - "Wishing stairs". Den, der går hele vejen op og træder på det hemmelige 29´ende trappetrin, får sine ønsker opfyldt, men..

99,95kr

Wildling

Wildling

Anna vokser op hos en mystisk mand, som hun kun kender som Daddy. Daddy holder Anna låst inde på loftrummet i huset, hvilket får hende til at frygte monstret Wildling, der spiser børn.Som 16-årig bliv..

99,95kr

Widows

Widows

Da fire røvere dræbes under et mislykket røveriforsøg, tager deres enker der ikke har andet til fælles end gæld fra mændenes kriminalitet skæbnen i egne hænder for at skabe en fremtid på deres egne be..

129,95kr

WHEN THE BOUGH BREAKS

99,95kr

WE OWN THE NIGHT  DVD KJØP

59,95kr

We Own the Night

We Own the Night

Bobby Green (Joaquin Phoenix) er manager på den smarte New Yorker-natklub, El Caribe. Da en ny type narko kommer til byen, begynder politiet at interessere sig for mafia-lederen Vadim (Alex Veadov), s..

59,95kr

WE OWN THE NIGHT

WE OWN THE NIGHT

Swedish cover of we own the night..

59,95kr

Voice From The Stone

Voice From The Stone

Engang i 1950’erne ankommer en engageret, ung sygeplejerske til en afsides stenborg i Toscana for at hjælpe dens stumme arving. Verenas mission er at bringe den tavse dreng Jakob tilbage til verden. M..

79,95kr

VERSO DVD

49,95kr

VARG VEUM

99,95kr

VARG VEUM

199,95kr

Uskyldig Dømt

Uskyldig Dømt

Den højt profilerede anklager Martin Hunter har en imponerende evne til at sætte forbrydere bag tremmer. C.J. Nicholas er en nyuddannet, men ambitiøs journalist, der indleder en efterforskning af Hunt..

49,95kr

Unthinkable

Unthinkable

Den mystiske unge mor Katie (Nicky Whelan) flytter til en ny by for at undslippe sin fortid, og hun bliver hurtigt venner med Angela Morgan (Gina Gershon), mor til en, som længes efter en større famil..

99,95kr

Unit 7

Unit 7

“Unit 7” er en kompromisløs, rå skildring af et lovløst Sevilla. Den unge politimand Ángel og hans hidsige kollega Rafael, er en del af en specialenhed, hvis mål er at knuse byens eskalerend..

59,95kr

UNDER SUSPICION

199,95kr

Under Still Waters

Under Still Waters

En smuk ung arving og hendes mand rejser til deres afsidesliggende sommerhus for at give deres dødsdømte ægteskab en sidste chance. På vejen møder de en fremmed, som har fået benzinstop og de tilbyder..

59,95kr

UNDER STILL WATERS

49,95kr

UNDER PYRAMIDEN

149,95kr

Under Hellgate Bridge

Under Hellgate Bridge

Der er ting i livet, man ikke kan løbe fra. To rå fyre fra Queens i New York har et regnskab, der skal gøres op, da den ene bliver løsladt efter at have siddet fænglset for en falsk anklage. Det blive..

49,95kr

TÆL TIL 100

99,95kr

Two Men in Town

79,95kr

Tusmørkets Tjenere - Sekten

Tusmørkets Tjenere - Sekten

 Joeys mor synes, at Joey er som alle andre 6-årige − han er noget helt specielt for hende, men ikke for andre. Men for tusmørkets tjenere er han det onde selv og skal knuses. Joey og hans mor kastes ..

79,95kr

Truth Or Dare

Truth Or Dare

Lucy Hale (Pretty Little Liars) og Tyler Posey (Teen Wolf) har hovedrollerne i Blumhouses Truth or Dare, en overnaturlig thriller fra Blumhouse Productions (Happy Death Day, Get Out). Et harmløst spil..

149,95kr

Trigger Man

Trigger Man

De tre venner Reggie, Ray og Sean tager en pause fra det stressende liv i New York og drager afsted mod de store skove for at gå på jagt. Vel ankommet begiver de sig afsted for at finde et bytte, men ..

99,95kr

TRIANGLE - FEAR COMES IN WAVES

199,95kr

Trespass

Trespass

Oscar® vinderne Nicolas Cage og Nicole Kidman ses i hovedrollerne som ægteparret, der står ansigt til ansigt med kriminelle i et farligt spil om mistillid og fortielser. ..

49,95kr

Treachery

59,95kr

TRANSPECOS

TRANSPECOS

På en afsides hovedvej i ørkenen er en midlertidig grænsekontrol bemandet af tre betjente: Flores (Gabriel Luna): med en uhyggelig evne til at spore; Davis (Johnny Simmons): meldte sig til grænsekontr..

79,95kr

Trainspotting

Trainspotting

Mark Renton er misbruger. Det samme er hans venner og selvom Mark drømmer om en stof-fri hverdag er han ikke helt sikker på at han vil opgive heroinen.Hans forhold til sin familie og stof-frie venner ..

99,95kr

Tower Block

Tower Block

For et år siden blev beboerne i et højhus vidne til et mord. Nu bliver de en efter en henrettet af en snigskytte, og tvinges ud i en desperat kamp for livet...

49,95kr

Tom Ripley's spil

Tom Ripley's spil

Tom Ripley (John Malkowich) er blevet ældre, og der tales sjældent om hans bekendtskab med de mystiske omstændigheder omkring Dickie Greenleafs forsvinden en del år tidligere. Ripley har slået sig ned..

99,95kr

TimeCrimes

TimeCrimes

Hector er en almindelig mand, som flytter til et nyt hus med hans kone. en aften, mens han kigger igennem hans kikkert, ser han en nøgen pige i skoven. han beslutter sig for at gå derhen, hvor han så ..

49,95kr

TimeCrimes

TimeCrimes

En mand rejser ved et tilfælde tilbage i tiden, hvor han møder sig selv. En mand med en saks som våben og ansigtet i bandager, hvirvler ham ind i en klaustrofobisk og voldsom jagt på det, der kan brin..

79,95kr

TILLS DÖDEN SKILJER OSS ÅT

99,95kr

TIL LIES DO US PART

99,95kr

Viser 1 til 50 af 408 (9 Sider)