MovieZOO

Danske Film - Biograf FilmUnder Sandet

Under Sandet

"Under Sandet” dækker over et hidtil ufortalt kapitel af den danske efterkrigstids historie. En engelsk konvoj overdrager hundreder af helt unge tyske krigsfanger i danskernes varetægt. De skal fjerne..

49,95kr

TORDENSKJOLD & KOLD

49,95kr

Swinger

Swinger

Dansk komedie smager bedst kulsort. Tilsætter du lidt Woody Allen-stil, så rammer du det sted på skalaen, hvor Swinger har hjemme. Martin Buch, smukke Mille Dinesen og Rasmus Botoft skildrer på bedste..

49,95kr

Styrmand Karlsen

Styrmand Karlsen

Filmen Styrmand Karlsen er bygget over Fleming Lynge og Axel Frisches teaterlystspil Styrmand Karlsens Flammer - der igen har været en stensikker succes i hver generation siden 192..

49,95kr

Så Længe Jeg Lever - Filmen Om John Mogensen + 2xCD

Så Længe Jeg Lever - Filmen Om John Mogensen + 2xCD

INKLUSIV DOBBELT CD MED ALLE JOHNS BEDSTE SANGESå Længe Jeg Lever er en dramatisk, humoristisk og poetisk rejse gennem musikeren John Mogensens liv. Manden der lagde Danmark for sine fødder med store ..

139,95kr
Du sparer 30 %
Normalpris 199,95kr

Mesteren

Mesteren

Ny stor rolle af Søren Malling...Søren Malling er tilbage i dette drama, der portrætterer den excentriske verdenskendt kunstner, Simon. Han har alt, en smuk kone, en meget ung elskerinde, og en karrie..

149,95kr

Marie Krøyer

Marie Krøyer

Marie Krøyer er en dansk historisk dramafilm fra 2012, instrueret af Bille August. Filmen har manuskript af Peter Asmussen efter Anastassia Arnolds bog Balladen om Marie og handler om den unge svenskf..

49,95kr

Kollektivet

Kollektivet

For ægteparret Erik og Anna begynder det hele som en drøm. Sammen med datteren Freja etablerer de et kollektiv i Eriks store kasse af en villa. Med familien som fortællingens midtpunkt, inviteres vi i..

49,95kr

Klumpfisken

Klumpfisken

Kærlighed Og Fiskekvoter.Den 45-årige Kristian, kaldet Kesse, er tredje generations fisker bosat i Nordjylland ved vindblæste Hirtshals. Fiskeri er ikke hvad det har været, og nye tider i fiskeriet læ..

49,95kr

Kapringen

Kapringen

MZ Rozen er på vej mod havn, da det pludselig bliver kapret af pirater i Det Indiske Ocean. Ombord er to danske sømænd, skibskokken Mikkel (Pilou Asbæk) og maskinmesteren Jan (Roland Møller), der begg..

49,95kr

Jagten

Jagten

I en lille dansk provinsby op til jul er 40-årige Lucas omsider ved at få styr på sit liv. Efter en hård skilsmisse har han fået sig en ny kæreste, et nyt arbejde og er godt i gang med at genopbygge f..

49,95kr

Inkasso

Inkasso

Filmen handler om den tidligere bokser og nu træner Claus (Kim Bodnia), der for at få råd til et boksecenter, lånte nogle penge, og som nu arbejder for et inkassofirma sammen med sin ven Kaja, for at ..

49,95kr

Idealisten

Idealisten

Under den kolde krig i 1968 styrter et amerikansk B-52 bombefly, lastet med fire brintbomber, ned ved Thule i Grønland. Umiddelbart efter meddeler danske myndigheder, at atomulykken er under kontrol, ..

49,95kr

Flaskepost Fra P

Flaskepost Fra P

Søskendeparret Samuel og Magdalena, som er opvokset i en religiøs menighed i Danmark, forsvinder pludseligt. Og på Københavns Politigård dukker en 8 år gammel flaskepost op, med et råb om hjælp, fra e..

49,95kr

Du Forsvinder

Du Forsvinder

Hvem er vi egentlig???En af de største udfordringer vi står overfor i de kommende år er, at hjerneforskningen vil omskrive vores idé om hvad det vil sige at være menneske. Vi bliver simpelthen tvunget..

49,95kr

Der Kommer En Dag

Der Kommer En Dag

Elmer er 10. Erik er 13. Året er 1967. Da deres mor bliver erklæret alvorligt syg bliver de to brødre anbragt på børnehjemmet Gudhjem, hvor de to drenge ingen frihed finder. Forstanderen er nemlig en ..

49,95kr

Den Skaldede Frisør

Den Skaldede Frisør

Det hele begyndte, da alt var forbi...To meget forskellige familier mødes i en skøn gammel villa i Italien, midt i en idyllisk citronlund, med forventningen om, at skulle deltage i et romantisk bryllu..

49,95kr

De Standhaftige

De Standhaftige

Soldaten Thomas bliver hårdt såret i Afghanistan og hjemsendes. Bitter, men opsat på at vende tilbage i tjeneste knokler han med genoptræningen, mens kæresten Nina forsøger at støtte ham så godt hun k..

149,95kr

Adams Æbler

Adams Æbler

OBS!!! Tysk cover!!!Som præst ser Ivan det som sin fineste opgave, at hjælpe og støtte sine medmennesker. Ikke mindst dem, der er kommet i uføre. Nynazisten Adam modtages med åbne arme i Ivans ve..

149,95kr

Ørkenens Sønner - De Syv Døds Sønner Boks

Ørkenens Sønner - De Syv Døds Sønner Boks

Nu samles Ørkenens Sønner for første gang i et samlet bokssæt, fordelt på 7 Dvd'er og med mere en 14 timers lårklaskende underholdning. Boksen indeholder følgende:Ørkenens Søn..

199,95kr

Ørkenens Juvel

Ørkenens Juvel

Børnene Annie og Oscar skal på ferie hos deres onkel, politibetjenten Bent. Annie er en nysgerrig pige, og hun går på opdagelse  i den lille landsby. Her møder hun kamelen Jo- hanna og kamelens e..

69,95kr

You And Me Forever

You And Me Forever

De 16-årige slyngveninder Laura og Christine har været pot og pande siden barndommen. Men deres tætte venskab trues, da en spændende ny pige kommer imellem dem. Den udfordrende Maria drager Laura med ..

49,95kr

Weekend

Weekend

Tre par skal på weekend sammen, men allerede på vejen til sommerhuset skændes de. Der drikkes tæt og da de tager til et dansested en aften smides de ud da de er for støjende. Som aftenen skrider frem ..

49,95kr

Vredens Dag

Vredens Dag

Præsten Absalon Pederssøn gifter sig med den langt yngre Anne, efter at have reddet dennes mor fra heksedøden på bålet. Deres ægteskab præges af den store aldersforskel, og Anne lider under en stor læ..

179,95kr

Vores Lille By

Vores Lille By

Vores lille by er en ganske almindelig samling af huse et tilfældigt sted i Danmark beboet af ganske almindelige mennesker. Ingenting af betydning er sket indenfor de sidste 100 år eller deromkring, b..

49,95kr

Vores 4. Far

69,95kr

Violer er blå

Violer er blå

Mille ønsker friheden og gør meget for at leve et sund og frit liv med sin mand. Dette lykkes kun til dels og familien får da også problemer da Mille bliver indtaget i Kasper. Milles forhold til de fo..

49,95kr

Vinterbrødre

Vinterbrødre

Den modige spillefilms debut Vinterbrødre vækker helt ud i sin titel sælsomme billeder, den er hævet over elementerne og er dirrede nærværende, vild og uafrystelig i sin fortælling om to brø..

99,95kr

Vikaren

Vikaren

6.B. har fået ny vikar. Hun er meget ambitiøs og vil træne klassen til at vinde en international konkurrence for europæiske skoleelever i Paris. Men vikaren er ikke, som den slags plejer at være - hun..

69,95kr

Vi Kunde Ha' Det Så Rart

Vi Kunde Ha' Det Så Rart

Den kendte ørelæge, dr. med. Poul Ryding, er enkemand med tre livlige børn, Jesper på tretten, Jørgen på otte og Dorthe på syv, som han har svært ved at styre. Han annoncerer efter en barnepige og tro..

69,95kr

Vi Har Det Jo Dejligt

Vi Har Det Jo Dejligt

Denne herlige humørbombe efter Finn Søeborgs tekst, får dig til at glemme hverdagens trængesler og besvær.Det er en film fuld af varme og livsglæde, der udspilles i “Ravnekrogen”, hvor vore venne..

69,95kr

Vampyr

Vampyr

En ung mand, Allan Gray, ankommer til en kro ude på landet. Samme aften får han besøg af en ukendt mand, der beder ham om at hjælpe med at frelse en ung pige, der er i fare. Hun viser sig senere at væ..

179,95kr

VAGABONDEN

69,95kr

UNG KÆRLIGHED (HD)

69,95kr

Ung Kærlighed

Ung Kærlighed

En kvinde er i dårlige omstændigheder og søger hjælp hos en læge. Abort er ulovligt, så læger giver kvinden seksualundervisning og hvordan man kan beskytte sig mod graviditet. Derefter går filmen over..

49,95kr

Underverden

Underverden

Zaid nyder tilværelsen som succesrig hjertekirurg med dyr lejlighed og gravid kæreste. En aften får han besøg af sin lillebror Yasin, der desperat beder om penge, men afvises blankt i døren. Kort efte..

49,95kr

Undercover

Undercover

Mød Rikke (Linda P) – stationens mest regelrette politibetjent, som drømmer om andet end at uddele færdselsbøder. Hun er besat af jul og glæder sig til andesteg og ris á la mande. Men lillejuleaften t..

49,95kr

Under Overfladen

Under Overfladen

Jesper er en sund, u spoleret fyr fra Holbæk, som kommer til Rungsted for at passe en strandvejs villa.  Da Jesper en eftermiddag ser en ung pige falde overbord fra en af havnens dyre motorb..

49,95kr

Under Byens Tage

Under Byens Tage

Niels Brandmose bor i et kunstnerkollektiv i midten af København. Her møder vi en række kunstnere og en meget stor kunstelsker, Mona Frank. Hun køber kunst for at støtte kunstnerne. Niels skriver til ..

49,95kr

Uden For Kærligheden

Uden For Kærligheden

Shmuli er alene med sin fem-årige søn og bor hos sine forældre i Ryparken. Han har en drøm om at rejse til USA og holder drømmen i live, mens han sparer op til rejsen ved at arbejde som sikkerhedsvagt..

49,95kr

Uden En Trævl

Uden En Trævl

Lillians (Anne Grete Nissen) frygt for at frigid udarter sig til et erotisk eventyr med en læge (Ib Mossin), som villigt deler ud af sine erotiske erfaringer. Lillian leger sig muntert gennem Europa i..

99,95kr

Ud I Den Kolde Sne

Ud I Den Kolde Sne

De 2 svindlere tror, at de er kommet ind i varmen hos den stenrige baronesse, men takket være hendes kvikke sønnesøn ender de i den kolde sne.En baronesse med en uanstændig masse penge. Et par uanstæn..

69,95kr

TRE PIGER FRA JYLLAND

49,95kr

Tre Mand Frem For En Trold

Tre Mand Frem For En Trold

Journalisten Max øjner en historie om trolle i Sverige. Redaktøren bliver meget ophidset indtil flere af avisens aktionærer ringe og fortæller ham, at avisen i denne historie har fat i noget af det ri..

49,95kr

Tre Må Man Være

Tre Må Man Være

En fugl i hånden er bedre end ti på taget. Men to er endnu bedre.Det kan være, at den dygtige sagfører Peter har orden i sine papirer - men til gengæld har han et frygteligt rod i privatlivet. Peter e..

49,95kr

Tobiasnætter

Tobiasnætter

Alice er lykkeligt gift med Christoffer Martensen. Tidligere var hun gift med Ole Sand. Den eneste ting, de nogensinde nåede at blive enige om, var at lade sig skille. Men nu er stridsøksen begravet, ..

69,95kr

THUMMELUMSEN

49,95kr

Thomas & Vennerne: Thomas Og Flyvemaskinen

Thomas & Vennerne: Thomas Og Flyvemaskinen

Thomas og vennerne er tilbage med nye eventyr på Sodor! Hvert afsnit indeholder spændende rejser i et nyt, interaktivt format, der engagerer børnene.   Denne gang møder Thomas en flyvemaskine der he..

49,95kr

Tante Tut Fra Paris

Tante Tut Fra Paris

Mogens Wieth er viseforfatter, der lever over evne. Han venter nemlig en formue i arv fra sin Tante Tut i Paris, som er gammel og stenrig. Han har korresponderet med hende i mange år. I virkeligheden ..

69,95kr

Tante Cramers Testamente

Tante Cramers Testamente

Tante Cramer lever livet. Hun nærmer sig de 75 år, omgiver sig med sine slægtninge og er økonomisk meget gavmild. Slægtningene laver så lidt som muligt ud over atbede tante Cramer om penge. Da de..

69,95kr

Viser 1 til 50 af 345 (7 Sider)