MovieZOO
  • Hotel Transylvania 1-3

Hotel Transylvania 1-3

  • Item nummer: Hotel Transylvania 1-3
  • Lager antal: 1
  • EAN: 7330031005617
  • 229,95kr


Hotel Transylvania
Velkommen til Hotel Transylvania - Draculas luksuriøse 5-stjernede feriested, hvor monstre og deres familier kan så sig løs uden indblanding fra mennesker.
En ganske særlig weekend har Dracula (Adam Sandler) inviteret alle sine bedste venner - Frankenstein og hans brud, Mumien, Den Usynlige Mand, en varulvefamilie og mange flere - til at fejre hans elskede datter Mavis (Selena Gomez) på hendes 118-års fødselsdag. Dracula har ingen problemer med at varte disse legendariske monstre op, men der kommer ordentligt gang i festen, da en helt almindelig fyr forvilder sig ind på hotellet og sætter rav i den!

Hotel Transylvania 2
I denne spritnye monsterkomedie er alt tilsyneladende ved at ændre sig til det bedre på Hotel Transylvania. Men Drac er meget bekymret, fordi hans søde barnebarn Dennis, der er halvt menneske og halvt vampyr, slet ikke viser tegn på at være vampyrlig. Så da Mavis tager på ferie, indkalder Drac Frankensteins monster, mumien Murray, varulven Valter og den usynlige mand Griffin til at hjælpe med at køre Dennis igennem vampyruddannelsen.

Hotel Transylvania 3
Så er der dømt monster sommerferie! Dracula der til dagligt sørger for at monstre fra hele verden kan holde uforstyrrede, luksuriøse afslappende ferier, trænger selv til en velfortjent ferie. Derfor overrasker hans datter Mavis ham og resten af familien med en krydstogtferie. Den står på volleyball, eksotiske ekskursioner og lækre drinks. En rigtig drømmeferie! Den vidunderlige sommerferie udvikler sig dog til et regulært mareridt, da Mavis får mistanke om at hendes far er ved at forelske sig i den mysteriøse skibskaptajn....

Anmeldelser og anerkendelser af "Hotel Transylvania 1-3 "

Produktdetaljer for "Hotel Transylvania 1-3 "

Udgivelsesdato: 22-11-2018
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1
Billedformat: DVD
Antal discs: 3
Land: USA

Eksterne links vedr. "Hotel Transylvania 1-3 "

Relaterede produkter

Hotel Transylvania 3 - Monster Ferie Blu-Ray

99,95kr
Du sparer 33 %
Normalpris 149,95kr

Hotel Transylvania 3 - Monsterferie

99,95kr
Du sparer 33 %
Normalpris 149,95kr

Alpha Blu-Ray

149,95kr

Alpha

149,95kr