MovieZOO

Godzilla Box [6-disc]

  • Item nummer: GODZILLA BOX - 6 DISC
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 7319980066061
  • 99,95kr


Efter King Kong havde haft succes i de japanske biografer, ville den japanske filmindustri have deres eget monster. Filmselskabet Toho skabte Godzilla: et kæmpestort uhyre, et resultat af en atomvåbenprøvesprængning i Stillehavet - et muteret, gigantisk uhyre med radioaktiv ånde.


Den første film om Godzilla havde premiere i de japanske biografer i 1954, kun 10 år efter atombomberne faldt over Hiroshima og Nagasaki.


Godzilla, kongen over alle monstre, fik hurtigt kultstatus. I over 30 opfølgere erklærer monsteret krig mod menneskeligheden.

Godzilla – Den originale

Et skib forsvinder sporløst udenfor Japans kyst. Noget uhyggeligt gemmer sig under havoverfladen. Et gigantisk monster er vågnet af sin dvale og nærmer sig stille millionbyen Tokyo. Sådan begynder legenden om Godzilla - kongen af alle monstrer.

The Return of Godzilla

Da en russisk atombåd forsvinder erklærer Sovjetunionen krig mod USA. Tredje Verdenskrig kan når som helst bryde ud, men det er en helt anden, som har begået udåden. Godzilla vender tilbage til fastlandet efter 30 år, og han er større og stærkere end nogensinde!

Godzilla vs. Biollante

Da forskere krydser DNA fra Godzilla med en blomme, skaber de en ondskabsfuld superplante, som ødelægger alt på sin vej. Godzilla vågner af sin dybe søvn på havets bund og stiger atter til overfladen, for at gøre det af med sit morderiske afkom.

Godzilla vs. King Ghidorah

Ved hjælp af en tidsmaskine vil videnskabsmænd slette Godzilla i fortiden og dermed frelse fremtiden. Men man manipulerer ikke ustraffet med tidens kræfter. King Ghidorah, et meget værre monster, viser sig i stedet. Er Godzilla den eneste som kan redde verden?

Godzilla vs. Mothra

To monstrer udkæmper en strid på planeten Jorden; Battra er en hævnens dæmon og Mothra, menneskehedens reddende engel. Men inden striden kan afgøres må de begge møde Godzilla!

Godzilla vs. Destoroyah

Da Godzilla uventet dukker på i metropolen Hong Kong er han ikke alene. I hans spor følger en uhyggelig armé af dødbringende miniaturemonstrer. Desuden viser Godzilla££s radioaktive hjerte sig at være en tikkende bombe!

Anmeldelser og anerkendelser af "Godzilla Box [6-disc]"

Produktdetaljer for "Godzilla Box [6-disc]"

Udgivelsesdato: 06-06-2006
Spilletid: 600 min.
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Studie: Atlantic
Udgiver: Pan Vision
Antal discs: 6

Generel information om "Godzilla Box [6-disc]"

Eksterne links vedr. "Godzilla Box [6-disc]"

IMDB:

Relaterede produkter

Godzilla - 3D Blu-Ray

99,95kr
Du sparer 50 %
Normalpris 199,95kr

The Incident

49,95kr

Tags: Bokss?t, Eventyr & Fantasy, Gyser & Horror, Science Fiction (Sci-Fi), Monsterfilm,