MovieZOO

The Godfather Trilogy - Omerta Edtion Blu-Ray

  • Item nummer: The Godfather Trilogy - Omerta Edtion Blu-Ray
  • Lager antal: 2-10 Dage
  • EAN: 7340112739768
  • 299,95kr


Eksklusiv samler udgave! Boksen indeholder alle 3 film fra sagaen, en bonus disk fyldt med masser af bonusmateriale. Der medfølger desuden 10 citat kort, 10 spillekort, køleskabs magneter og 5 script kort. 

The Godfather (1972):
I Francis Ford Coppola’s mesterværk med Marlon Brandon som familiens overhoved, vises et skræmmebillede af den sicilianske familiens op- og nedgange fra magten i den organiserede kriminalitet i USA.
Magten går i arv fra far til søn, og fortællingen balancerer flot mellem det almindelige borgerlige familieliv og de mange lyssky aktiviteter familien er indblandet i.

The Godfather Part 2 (1974):
Michael Corlone har netop overtaget jobbet som mafialeder efter sin far Vito. Vi følger hans kamp om at holde familien samlet og om muligt skaffe endnu mere magt i 50’ernes USA.
Hovedparten af indkomsterne kommer fra casinoet i Las Vegas. Michael forsøger at udvide denne forretning til Cuba, men revolutionen kommer imellem.
Michael bliver mere og mere mistænksom overfor sine omgivelser. Han mistænker alle og bliver til sidst totalt alene. Alle hans nærmeste har enten forladt ham eller er blevet skaffet af vejen...

The Godfather Part 3 (1990):
I denne film har Michael to mål – at gøre familiens forretninger legitime samt at finde en efterfølger. Efterfølgeren kan blive han nevø Vincent… som truer med at forvandle Michaels drøm om anseelse og respekt til et blodigt inferno.

Anmeldelser og anerkendelser af "The Godfather Trilogy - Omerta Edtion Blu-Ray"

Produktdetaljer for "The Godfather Trilogy - Omerta Edtion Blu-Ray"

Udgivelsesdato: 25-09-2017
Spilletid: 57
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0
Billedformat: BD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Antal discs: 4
Land: USA

Generel information om "The Godfather Trilogy - Omerta Edtion Blu-Ray"

Instruktør: Francis Ford Coppola

Eksterne links vedr. "The Godfather Trilogy - Omerta Edtion Blu-Ray"

Relaterede produkter

Scarface

49,95kr

Casablanca

79,95kr