MovieZOO

Gintberg - Fremtid.nu

  • Item nummer: Gintberg - Fremtid.nu
  • Lager antal: 1
  • EAN: 5708758680035
  • 99,95kr


Der er mange der er utrygge ved fremtiden men ikke Gintberg, som i sit nye show Frentid.nu vil kigge langt ud over sommertiden og dybt og clairvoyant ud til tiden, hvor vi alle vil være iklædt tøj af sølvpapir! "Jeg vil vædde en tankfuld biodiesel på at jeg kan komme med kvalificerede bud på, hvordan hele den politiske pulimut OG parforholdets parkeringsmuligheder kommer til at se ud når kalenderen rammer år 2049", udtaler Jan Gintberg fra en tidslomme ved Bagsværd sø!
 
Jan Gintberg er en ener i dansk komik og bliver ofte udråbt som Danmarks sjoveste og mest spidse satiriker! Hans billedskabende sprof og hans fantastiske evne til at improvisere med sit publikum gør at hans lange række af comedy forestillinger er blevet inderligt rost og succesrige!
 
Og hvem ved... måske HAR han være ud i fremtiden og kigge?
 
Fremtid.nu! bliver i hvert fald warp speed, hypermorsom indsigt, vrede uimodståelige jokes om, hvordan det dog kunne gå så galt for os i nutiden! Obskure betragtninger om fremtidens forældre, fettischer og fugles tanker i en skøn sammenblanding med ideer til løsning af bandevold og slagsmål i den mellemøstlige skolegård! Ja, det hele kan risikere at fremstå ligeså indlysende, som hvis Bodil Cath havde oversat AP Møllers årsregnskab til finsk... Men det bliver hamrende sjovt!

  • Lottotal For Uge 14 År 2056 
  • Bonusmateriale Ad Libitum

Anmeldelser og anerkendelser af "Gintberg - Fremtid.nu"

Politiken:

B.T.:

Berlinske Tidende:

Produktdetaljer for "Gintberg - Fremtid.nu"

Udgivelsesdato: 17-11-2009
Spilletid: 111 min.
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0 Dansk
Billedformat: DVD
Undertekster: Se Coveret
Studie: Nordisk Film
Antal discs: 1

Generel information om "Gintberg - Fremtid.nu"

Instruktør: Jan Gintberg
Manuskript: Jan Gintberg

Eksterne links vedr. "Gintberg - Fremtid.nu"

IMDB:

Relaterede produkter

0,00kr