MovieZOO
  • Garfield 1-2 Blu-Ray

Garfield 1-2 Blu-Ray

  • Item nummer: Garfield 1-2 Blu-Ray
  • Lager antal: 2-10 Dage
  • EAN: 7340112734961
  • 99,95kr


Garfield 1:
Den fede (ok, en anelse markant overvægtige) Garfield er en stribet kat, der tilbringer hele sin eksistens med at slumre, æde lasagne (lasagne er godt, mer' lasagne er bedre!), se TV og komme med smarte bemærkninger - altså lige til hans ejer, Jon (Breckin Meyer), forelsker sig i den smukke dyrlæge, Liz (Jennifer Love Hewitt). Hun overtaler nemlig Jon til også at adoptere den ubeskriveligt nuttede - men fantastisk dumme - hvalp, Futte, der på ca. tre sekunder vender fuldkommen op og ned på Garfields ellers så velordnede og behagelige tilværelse... Men da en superond hundehandler kidnapper Futte, bliver det alligevel for meget, og verdenshistoriens første (for ikke at sige største) katte-helt må i aktion!

Garfield 2:
Verdens fedeste, mest dovne, lasagneguffende kat er tilbage og denne gang går turen til England. Den stolte nation oplever en helt anden slags G-dag, da Garfield lander med sine venner, Jon og Futte. I London møder han de fornemme, aristo-kattiske og fuldkommen identiske ligekat, Prince, der netop har arvet et gigastort slot. Garfield og Prince bytter identitet og sjovt nok er livet på slottet - med tjenestefolk og alt det der - lige noget, der passer den stribede syvsover.
Men der er alligevel et lille problem, for den onde Lord Dargis har en farlig plan om at udrydde den kat, han hader... Og den kat ligner Garfield til forveksling...

Anmeldelser og anerkendelser af "Garfield 1-2 Blu-Ray"

Produktdetaljer for "Garfield 1-2 Blu-Ray"

Udgivelsesdato: 20-11-2017
Spilletid: 159
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1, Dolby Digital 2.0
Billedformat: BD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Antal discs: 2
Land: USA

Generel information om "Garfield 1-2 Blu-Ray"

Instruktør: Peter Hewitt, Tim Hill
Danske stemmer: Ja
Manuskript: Alec Sokolow, Joel Cohen

Eksterne links vedr. "Garfield 1-2 Blu-Ray"

Relaterede produkter

Garfield 1-2

99,95kr

Rio 1 & 2

99,95kr