MovieZOO

Gøngehøvdingen

  • Item nummer: Gøngehøvdingen
  • Lager antal: 4
  • EAN: 5705535062718
  • 99,95kr


Om det så er gensynsglæde eller det første møde med familieserien om Svend Gønge og hans tro følgesvend Ib, er det regelen nærmere end undtagelsen, at den danske serie 'Gøngehøvdingen' vækker den patriotiske eventyrlyst hos de fleste af os. 

'Gøngehøvdingen' udgives nu på DVD og indholdet er den 10 år gamle filmatisering af historien om 'Gøngehøvdingen', og de oprindelige 13 afsnit, på hver en halv time, er blevet klippet om til 6 episoder på hver 45 minutter. Den nye version har også fået delvis ny lydside, ligesom billedsiden er blevet bearbejdet grundigt. 

Siden serien blev sendt første gang i 1992 er mange nye, unge seere kommet til, og de kan sammen med de seere, som vælger gensynet, glæde sig til en Perlerække af danske skuespillere. I spidsen for det hele er selvfølgelig Søren Pilmark og Per Pallesen som Svend Gønge og hans tro væbner Ib. De to der gang på gang udkæmper voldsomme slag med den fæle kaptajn Manheimer (Jens Okking) og samtidig bliver de efterstræbt på livet af Kulsoen (Kirsten Lehfeldt). 

Bent Mejding spiller den svenske oberst Sparre, der har stor interesse i at finde og dræbe Svend Gønge, yderligere spiller Henning Jensen selveste Kong Frederik III som sætter sin lid til Svend Gønge og hans gøngehær... 

Et vaskeægte eventyr der giver et medrivende indblik i livets gang i krig, kærlighed, forræderi og fjendskab.

Anmeldelser og anerkendelser af "Gøngehøvdingen"

Produktdetaljer for "Gøngehøvdingen"

Udgivelsesdato: 04-10-2018
Spilletid: 270
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk
Antal discs: 1
Land: Danmark

Eksterne links vedr. "Gøngehøvdingen"

Relaterede produkter

Livsens Ondskab

99,95kr

Anthonsen

99,95kr

Bryggeren

99,95kr