MovieZOO
  • Fri Timen Boks - Bred Udgave

Fri Timen Boks - Bred Udgave

  • Item nummer: Fri Timen Boks - Bred Udgave
  • Lager antal: 5
  • EAN: 5711053013422
  • 99,95kr


Fri Timen Boksen indeholder 6 timers tegnefilm med dansk tale for familiens mindste. 

Indeholder følgende titler: 

Alice I Eventyrland: 

Da Alice går en tur i sin have, galder hun ned i et kaninhul - ned i eventyrland. Et mærkeligt sted, befolket med sære, spøjse og sjove figurer. Samtidig med, at Alice prøver at regne ud, hvordan hun kan komme tilbage til egen have igen, hun bliver hvirvlet ind i den ene sjove og fantastiske oplevelser efter den anden.  

Klokkeren Fra Norte Dame: 

Quasimodo blev som baby efterladt hos en hung præst i Norte Dame kirken midt i Paris. Her voksede han op, uden andet selskab end de ringende klokker i klokketårnet. Quasimodo så ikke ud som andre børn, mens han hjerte var smukt og blidt. Quasimodo bruger sine dage på at ringe med de store flotte klokker. Mens folk i Paris betragter ham fra afstand. Nysgerrige og forundrede. En dag ser Quasimodo ved et tilfælde den smukke sigøjner pige, Esmeralda. 

Tornerose: 

Den nyfødte prinsesse var fantastisk smuk. Kongeparret indbød mange til en stor fest. Men kun 12 af de 13 kloge feer var inviteret med. nr. 13 kom for at hævne sig. Når prinsessen bliver 15, stikker hun sig på en ten - og så dør hun! Men den 12. fe sagde: Nej, hun dør ikke. Hun  falder i søvn og sover i 100 år. Nu gav kongen ordre til at spinderokker i landet skulle brændes. På sin 15 års fødselsdag var prinsessen på i tårnvrælset, hvor hun stak sig på ten - og fladt i søvn.. Alle på slottet fladt i søvn, og der voksede en kæmpe tjørnehæk op. 

Heidi: 

Heidi bor hos sin bedstefar oppe i de schweiziske alper. Heidi elsker at lege med sin bedste ven; Peter. Men så en dag skal Heidi bo hos sin tante og hendes datter Klara. Klara er handicappet. Hun savner en at lege med. I begyndelsen er Heidi ked af det, men hun bliver hurtigt gode venner med Klara. Selv ikke barnepigen Miss Rottenmeier kan ødelægge de to pigers humør. Specielt ikke da Heidi og Klara får lov til at tag på besøg hos bedstefar oppe i bjergene. 

Curly, Den Lille Hvalp: 

Curly er den ejerløse hvalp, der ikke har noget sted at bo. Og Hayley er en lille pige, som er tvunget til at bo hos sin ondskabsfulde tante. Curly og Hayley har ikke meget at se frem til. indtil de en dag møder hinden. De bliver bedste venner fa første øjeblik. Og alle er glade for Hayley's nye ven, hvalpen Curley. Undtagen Hayley's onde tante. Men, under en modig og farlig redningsaktions i en synefyldt vildmark, lykkedes det Curly at smelte selv tantes kolde hjerte. 

Prinsessen På Ærten: 

Der var engang en prins han ville have sig en prinsesse, men det skulle være en rigtig prinsesse. Så rejste han hele verden rundt, for at finde sådan en, men alle vegne var der noget i vejen. Bedrøvet kom han hjem. OM aftenen var det er et skrækkelig uvejr. Det bankede på døren og udenfor stod en meget våd prinsesse, som bad om nattely på slottet, men var hun nu en virkelig prinsesse, tænkte den gamle dronning og lagde en lille ært på bunden af sengen, under 20 madrasser. 

Anmeldelser og anerkendelser af "Fri Timen Boks - Bred Udgave"

Produktdetaljer for "Fri Timen Boks - Bred Udgave"

Udgivelsesdato: 13-11-2012
Spilletid: 360
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0 Dansk
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk Tale
Antal discs: 6
Land: USA

Generel information om "Fri Timen Boks - Bred Udgave"

Eksterne links vedr. "Fri Timen Boks - Bred Udgave"

Relaterede produkter

Rio 1 & 2

99,95kr