MovieZOO

Fri Os Fra Det Onde

  • Item nummer: Fri Os Fra Det Onde
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5709165225222
  • 49,95kr


I FRI OS FRA DET ONDE vender det lykkelige ægtepar Johannes (Lasse Rimmer) og Pernille (Lene Nystrøm Rasted) og deres to børn tilbage til Johannes’ fødeby i den jyske provins. 
Johannes er advokat, og Pernille er skolelærer, og de vender tilbage til den fredelige landidyl for at hellige sig familien og det stille og rolige liv tæt på naturen uden for storbyen.

De får hjælp til at istandsætte det nyindkøbte hus af den tidligere torturfange Alain fra Bal- kan, som netop er ved at få troen på livet tilbage og er i færd med at genoprette en ordentlig tilværelse.
Johannes’ bror Lars (Jens Andersen) er en ganske anden historie.

Han har boet i landsbyen altid og arbejder nu som langtidschauffør, når han ikke lige sidder og drikker sig fuld på den lokale bodega eller er i et eller andet slagsmål. Han har netop gjort sin pige Scarlett (Pernille Valentin) gravid, og det får ham til at indse, at han vil leve et andet liv – et bedre liv.

Men skæbnen har andre planer, og en dag ved et tragisk uheld kommer han til at køre den ældre kvinde Anna ned ude på hovedvejen. Det lykkes ham at få plantet falske beviser, der placerer  skylden hos Alain, og så ruller lavinen, der forvandler den fredelige provinsidyl  til en regulær krigszonen.

Anmeldelser og anerkendelser af "Fri Os Fra Det Onde"

Produktdetaljer for "Fri Os Fra Det Onde"

Udgivelsesdato: 02-05-2018
Spilletid: 97
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital
Billedformat: DVD
Antal discs: 1
Land: Danmark

Generel information om "Fri Os Fra Det Onde"

Instruktør: Ole Bornedal
Manuskript: Ole Bornedal

Eksterne links vedr. "Fri Os Fra Det Onde"

IMDB:

Relaterede produkter

Dilemma

69,95kr

Oviri

69,95kr

Ørkenens Juvel

69,95kr

Vikaren

69,95kr

Dykkerne

69,95kr