MovieZOO
  • Folk Og Fæ - Sæson 3

Folk Og Fæ - Sæson 3

  • Item nummer: Folk Og Fæ - Sæson 3
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5709165495427
  • 149,95kr


Disse hjertevarme fortællinger er baseret på bestseller-romanerne om landsbydyrlægen James Herriot og er solgt i stort antal over hele verden. 

Historien begynder i 1937, da en ung mand ankommer til den idylliske landsby Darrowby. James Herriot, der er nyuddannet dyrlæge, har søgt stillingen som assistent i en etableret dyrlægepraksis. Han er fuld af entusiasme, isærpå grund af lægevidenskabens seneste landvindinger.

Men ude på landet i Yorkshire synes behandlingen af syge dyr at have solide rødder i middelalderen, og det gør, kombineret med den lokale befolknings indgroede mistro over for fremmede, at problemerne hober sig op for den unge dyrlæge.

James får også god brug for sit pleje-gen, når han skal mægle i det had-kærlighedsforhold, der hersker mellem hans to kolleger, den flegmatiske ældre bror Siegfried, der er chefen, og hans skælmske yngre bror Tristan, hvis store appetit på damebekendtskaber ofte bringer ham i problemer.

Herriot rammes desuden af Amors pile, da han forelsker sig i den dejlige Helen. Men det travle liv som dyrlæge er ikke just skabt til romantik.

Folk Og Fæ er sublim familieunderholdning med et fantastisk miks af humor, romantik og en tidstypisk samfundsbeskrivelsesamt fantastiske præstationer af både skuespillere og dyr. Serien var dog også med til lidt spøgefuldt at give dyrlægerne et image som nogen, der ikke kunne så meget andet end at stikke armen ind i koens bagdel.

Anmeldelser og anerkendelser af "Folk Og Fæ - Sæson 3"

Produktdetaljer for "Folk Og Fæ - Sæson 3"

Udgivelsesdato: 10-08-2018
Spilletid: 748
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Antal discs: 4
Land: England

Generel information om "Folk Og Fæ - Sæson 3"

Eksterne links vedr. "Folk Og Fæ - Sæson 3"

IMDB:

Relaterede produkter