MovieZOO

Far til Fire - Tilbage Til Naturen Blu-Ray

  • Item nummer: Far til Fire - Tilbage Til Naturen Blu-Ray
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5706100583546
  • 49,95kr


Hvad er forskellen egentlig på en elg og en bjørn? Fars evner ud i friluftslivet sættes på prøve, da familien rejser på weekend i Sverige. De skal besøge Annika, Fars kusine, hvis fødselsdag falder sammen med årets midsommerfest. Annika har en naturpark, og Far glæder sig til at vise børnene, hvor han legede som dreng. Onkel Anders griber chancen og trækker i sin gamle spejdertrøje og finder kompasset frem. 
 
Lille Per, Mie, Ole og Søs stortrives hos Annika, men de finder snart ud af, at ikke alt er den rene idyl. En bande, anført af skurken Rikart, sviner naturparken til med gamle køleskabe og farligt affald. Annika tør ikke give politiet beviserne, da Rikart truer med at skade hendes gamle far Gubben. 
 
Far til fire skaffer beviserne, men snart er Rikart og hans bande på jagt efter familien, og de må flygte ind i naturparkens farlige og vilde område. De må overnatte ved den klippe, hvor Far som dreng gemte sig for en bjørn. En oplevelse Far aldrig har glemt. Bjørnen kommer igen og spiser familiens mad, men så finder far sin indre vildmand frem. 
 
Med fornyet styrke tager Lille Per og familien kampen op mod Rikart. En tømmerflåde bygges, så den vilde elv kan forceres og gamle Gubben hjælper med at lokke banden i en fælde . Men vil det lykkes Far til fire at få beviserne frem til politiet?

Anmeldelser og anerkendelser af "Far til Fire - Tilbage Til Naturen Blu-Ray"

Produktdetaljer for "Far til Fire - Tilbage Til Naturen Blu-Ray"

Udgivelsesdato: 07-02-2012
Spilletid: 79 min.
Region: B
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1 (dansk tale)
Billedformat: BD
Undertekster: Dansk, Engelsk
Studie: ASA Film
Antal discs: 1
Land: Danmark

Generel information om "Far til Fire - Tilbage Til Naturen Blu-Ray"

Instruktør: Claus Bjerre

Eksterne links vedr. "Far til Fire - Tilbage Til Naturen Blu-Ray"

IMDB:

Relaterede produkter

Tags: Danske film, Danske film, Danske film,