MovieZOO

En Ven I Bolignøden

  • Item nummer: En Ven I Bolignøden
  • Lager antal: 3
  • EAN: 5708758688598
  • 49,95kr


På reklamematerialet for denne film stod: Danmarks-premiere den 9. april 1965. Saga Studios danske boligforårsspøg. Fræk. Festlig og brand-aktuel. BRAND-AKTUEL! - til (desværre) evige tider. For på Politikens forside den 16. april 1994 står: Ejendomsdirektoratet nedlægges i et forsøg på at få orden i de mange byggesager. 

I 1965 var det enlige, dejlige Nelly (BIRGIT SADOLIN), der samler de andre beboere i den gamle villa til kamp. Huset skal rives ned, der skal være P-plads! - Men hvor skal de så bo? Da Nelly har mere kreativitet og dynamik end hele Christiansborg tilsammen, går hun direkte i totterne på lejlighedsminister (boligminister) Lis Dusinius (SIGRID HORNE-RASMUSSEN), der er præcis så befriende kvajet som en rigtig minister. Nelly får ingen ny bolig, men hun bli?r ansat i ministeriet. - Og så kører rouletten. Der kommer byggetilladelse til entreprenør Clausen (KARL STEGGER), han har (præcis som idag) ventet i 3 år.

Derefter rykker Nelly og alle hendes lidelsesfæller ind på Louisenborg, det pompøse ministerielle palæ, som har kostet 3 mill. i ombygning, og som kun bebos af spritteren Valde (HANS W. PETERSEN). 

Så ankommer en oliesheik for at studere dansk boligbyggeri..

Anmeldelser og anerkendelser af "En Ven I Bolignøden"

Produktdetaljer for "En Ven I Bolignøden"

Udgivelsesdato: 02-08-2011
Spilletid: 83
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk
Antal discs: 1
Land: Danmark

Generel information om "En Ven I Bolignøden"

Instruktør: Annelise Reenberg
Manuskript: Peer Guldbrandsen

Eksterne links vedr. "En Ven I Bolignøden"

IMDB:

Relaterede produkter

Far Skal Giftes

49,95kr