MovieZOO
  • En Mand Der Hedder Ove

En Mand Der Hedder Ove

  • Item nummer: En Mand Der Hedder Ove
  • Lager antal: 4
  • EAN: 5708758715607
  • 49,95kr


En Mand Der Hedder Ove er en charmerende, skæv og underholdende film, om den sure ældre mand i kvarteret. En historie, der skaber sit helt eget univers, og samtidig kniber en sandhed eller to om vores tid og samfund ud imellem morsomhederne.Ove er 59 år. Folk kalder ham ’bitter’ og ’en nabos værste mareridt’. 

Men Ove er for helvede ikke bitter, bare fordi han ikke smiler fra morgen til aften! Der er heller ikke meget at grine af, når Ove hver morgen står tidligt op og går en inspektionsrunde i kvarteret. Flytter cykler, rusker i låste døre og kvalitetstjekker naboernes affaldssortering i skralderummet. Men under huden på den rigide regelrytter findes en historie og en sorg. 

Og den dag, hvor den højgravide og temperamentsfulde Parvaneh og hendes familie flytter ind i rækkehuset overfor, og parallelparkerer baglæns lige ind i Oves postkasse, bliver begyndelsen på en morsom og rørende historie om værdien af kvalitetsværktøj, uventet venskab, kærlighed, herreløse katte og kunsten at bakke med en anhænger.Filmen er baseret på Fredrik Backmans bestseller af samme navn.

Anmeldelser og anerkendelser af "En Mand Der Hedder Ove"

Produktdetaljer for "En Mand Der Hedder Ove"

Udgivelsesdato: 13-10-2016
Spilletid: 116
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1 Dansk
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk
Antal discs: 1

Eksterne links vedr. "En Mand Der Hedder Ove"

Relaterede produkter

Norman

99,95kr

Du Forsvinder

49,95kr

Mesteren

149,95kr

Heartstone

149,95kr

Der Kom En Dag

49,95kr

Tags: En Mand Der Hedder Ove