MovieZOO
  • En Aften Med - Keld & Hilda

En Aften Med - Keld & Hilda

  • Item nummer: En Aften Med - Keld & Hilda
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 7391970036964
  • 49,95kr


DVD + CD
Alle kender vist Keld og Hilda Heick. Som popduo er de en institution i dansk musik og har været det i mere end en menneskealder. Keld og Hilda har sat deres tydelige fingeraftryk på populærmusikken og har været særdeles tilstedeværende i både radio og tv gennem de seneste fire årtier.

Det startede alt sammen Ved landsbyens gadekær i 1966 og har bevæget sig ad snoede veje over et hav af sølv-, guld- og platinplader, grammystatuetter, 9 sejre i Dansk Melodi Grand Prix, TV´s Lykkehjulet og DR´s Musikbutikken samt meget, meget mere.

Hvis man forbinder danskpop med en vis grad af venstrehåndsarbejde, kan man godt tro om igen. Både når det gælder genren som sådan og i særdeleshed, når det gælder Keld og Hilda. Her er kun det bedste godt nok, og det skinner tydeligt igennem i deres gennemmusikalske og sympatiske sceneshow som bygger på den enorme erfaring, de har samlet gennem et langt liv i showbizz.

Oplev et par af danskpoppens store profiler på scenen i Stars i Vordingborg. Det er dansk pop når den swinger allerbedst.
 
 
 


Anmeldelser og anerkendelser af "En Aften Med - Keld & Hilda"

Produktdetaljer for "En Aften Med - Keld & Hilda"

Udgivelsesdato: 28-03-2011
Billedformat: DVD
Antal discs: 3

Generel information om "En Aften Med - Keld & Hilda"

Eksterne links vedr. "En Aften Med - Keld & Hilda"

Relaterede produkter