MovieZOO
  • Zappa + Tro, Håb & Kærlighed

Zappa + Tro, Håb & Kærlighed

  • Item nummer: Zappa + Tro, Håb & Kærlighed
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5708758681100
  • 99,95kr


Zappa

Bjørn, Mulle og Sten går i samme klasse. Bjørn og Mulle tilhører den lavere middelklasse, mens Sten er fra et velhavermiljø. Han er køn og velbegavet, men følelsesmæssigt afstumpet, og han begynder at lokke Bjørn og Mulle ud i små-kriminalitet, der til sidst bliver til planlagt overfald og indbrud. Bjørn ser katastrofen nærme sig, og nu tvinges han til at handle. 

Den Bodil-vindende Zappa er en på én gang dramatisk, foruroligende og grum historie, der foregår i det gryende velstandsmiljø i Brønshøj i begyndelsen af tresserne. Baseret på Bjarne Reuters berømte roman af samme navn og mesterligt instrueret af Oscar®vinderen Bille August (Pelle Erobreren, Frøken Smillas Fornemmelse for Sne, Åndernes Hus). Hovedrollen som Bjørn spilles af Adam Tønsberg (Tro, Håb og Kærlighed), Morten Hoff er den ustyrlige Mulle og Peter Reichhardt er Sten, der kun er i stand til at nære virkelige følelser for sin rovfisk, Zappa.


Tro, Håb Og Kærlighed

Året er 1963. Bjørn og Erik er venner. Kirsten er interesseret i Bjørn, der dog falder for Anna. Men deres forhold ender brat, da Anna bliver gravid og får en illegal abort. Bjørn søger trøst hos Kirsten, men gengælder ikke hendes følelser. Eriks dominerende far holder sin nedbrudte kone indespærret, og Erik tør slet ikke røbe sine varme følelser for Kirsten, men da situationen i hjemmet tilspidses, tager han sit livs største beslutning. Hans mod smitter af på Bjørn, der nu også bliver i stand til at se klart og handle derefter.

Venskab, loyalitet, besættelse, den første kærlighed, tab og forræderi bliver vist råt for usødet i Oscar®vinder Bille Augusts fremragende film, der er baseret på en roman af Bjarne Reuter. Filmen vandt fire Robertpriser, bl.a. for bedste manuskript. Bent Mejding, der spiller Eriks far, vandt en Robert for bedste mandlige birolle, og Lars Simonsen vandt fortjent både en Robert og prisen for bedste mandlige hovedrolle på Moskva International Film Festival, for sin rolle som Erik.

Anmeldelser og anerkendelser af "Zappa + Tro, Håb & Kærlighed"

Produktdetaljer for "Zappa + Tro, Håb & Kærlighed"

Spilletid: 199
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk For Hørehæmmede
Antal discs: 1

Eksterne links vedr. "Zappa + Tro, Håb & Kærlighed"

IMDB:

Relaterede produkter

HØFEBER

49,95kr

De Uanstændige

49,95kr

Oviri

69,95kr