MovieZOO
  • Woody Allen - 3 disc movie col

Woody Allen - 3 disc movie col

  • Item nummer: WOODY ALLEN - 3 DISC COL. RØD*
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 7319980015182
  • 99,95kr


Denne 3 box indeholder disse 3 Woody Allen film:
 
EVERYONE SAYS I LOVE YOU
D.J. fortæller om familiens bryderier med kærlighedens mysterier - som musical. Hendes far Joe (Woody Allen) dyrker sin ulykkelige kærlighed Von (Julia Roberts) rundt om i verden. Søsteren Skylar (Drew Barrymore) skal giftes med den kiksede romantiker Holden (Edward Norton) samtidig med, at hun fristes af Ferry. Hendes mor (Goldie Hawn) og stedfar (Alan Alda) synger og danser med i festlighederne, som ender i en hyldest til selveste Groucho Marx.
 
CURSE OF THE JADE SCORPION
I sin hyldest til film noir, The Curse of the Jade Scorpion, spiller Woody Allen forsikringsagenten C.W. Briggs, som bliver hypnotiseret til at udføre et juveltyveri og pludselig skal efterforske sig selv. I birollerne finder vi de oscarbelønnede skuespillere Helen Hunt og Charlize Theron samt Elizabeth Berkely og Dan Aykroyd.
 
HOLLYWOOD EVENING
Val Waxman (Woody Allen) er en falleret små-neurotisk filminstruktør som er desperat for at få et comeback i filmbranchen og ydermere vinde kærligheden til filmkunsten og sin ekskone Ellie (Téa Leoni) tilbage. Den eneste der vil give ham en chance er ekskonen Ellie, der er blevet gift med den succesfulde filmproducent Hal (Treat Williams), og Ellie overbeviser Hal om at give Val en chance. På grund af præstationsangst bliver Val blind under optagelserne, men han beslutter sig for at ?fake? sig gennem produktionen. Resultatet bliver en film, der ikke ligefrem står på en shortlist til Oscar nomineringer. Til alt held er der noget, der hedder Cannes Film Festival, hvor filmen kommer med i hovedkonkurrence og den fallerede instruktør får oprejsning af de gale franskmænd.

Anmeldelser og anerkendelser af "Woody Allen - 3 disc movie col"

Produktdetaljer for "Woody Allen - 3 disc movie col"

Releasedato: 2013-10-10
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Udgiver: Atlantic
Antal discs: 3

Eksterne links vedr. "Woody Allen - 3 disc movie col"

Relaterede produkter

ROOM

99,95kr