MovieZOO
  • Woody Allen - 3 disc movie col

Woody Allen - 3 disc movie col

  • Item nummer: WOODY ALLEN - 3 DISC COL. GRØN
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 7319980015205
  • 99,95kr


Denne 3 box indeholder disse 3 Woody Allen film:
 
DECONSTRUCTING HARRY
Harry Block (Woody Allen) er en anset forfatter, som bruger sit eget privatliv som inspirationskilde til sine bøger. Men det som i en roman kan være underholdende, bliver let kompliceret i virkeligheden. Harry har haft tre eks-koner, et stort antal elskerinder og seks psykiatere. Nu står han pludselig alene med kun én ven - Larry (Billy Crystal). Og han skal giftes med Harrys kæreste. Som andre Woody Allen film er rollerne besat af en blanding af store og små stjerner, blandt andre Kirstie Alley, Elisabeth Shue, Demi Moore, Robin Williams og Paul Giamatti.
 
MIGHTY APHRODITE
Lenny Weinrib er en succesfuld sportsjournalist, hvis unge kone er en up-and-coming kunstkritiker. Parret vil gerne have et barn, men da de begge er travle mennesker, adopterer de en lille purk, Max, som viser sig at være et rigtigt vidunderbarn. En tid er alt lykkeligt, men da ægteskabet knager i fugerne, begynder Lenny at lede efter Maxs rigtige moder. Til hans forskrækkelse er hun prostitueret, og Lenny gribes af en hellig ild: Han vil redde den faldne kvinde Linda Ash. Det viser sig selvfølgelig at være sværere end som så.
 
ANYHING ELSE
Forfatteren Jerry er jublende lykkelig. Han har scoret Amanda, lækker sexkilling og erotisk vulkan i konstant udbrud. Men straks får hun foden inden for døren forvandler hun sig til en beregnede bitch og hysterisk egocentriker. Og værre endnu. Nul sex! Jerry kæmper for at få forholdet til at fungere men får ingen hjælp fra omgivelserne - hans komplet uduelige agent, hans total tavse psykolog og en hyæne af en heroin-sniffende svigermor, der helt uventet fulgte med i købet sammen med Amanda. I et forhold kan begge ikke altid bære lige stor byrde. Men Jerry er i overhængende fare for at blive taget med overlæs.
 
 

Anmeldelser og anerkendelser af "Woody Allen - 3 disc movie col"

Produktdetaljer for "Woody Allen - 3 disc movie col"

Releasedato: 2013-10-10
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Udgiver: Atlantic
Antal discs: 3

Eksterne links vedr. "Woody Allen - 3 disc movie col"

Relaterede produkter

MUSIC BOX

59,95kr