MovieZOO

The Simpsons - Treehouse Of Horror

  • Item nummer: The Simpsons - Treehouse Of Horror
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5707020222782
  • 49,95kr


TREEHOUSE OF HORROR XII
I "Hex and the City", kaster en sigøjner en forbandelse over Homer, hvilket kaster elendighed over alle, han elsker. I "House of Whacks," overtager en computer (Pierce Brosnam) familien Simpsons hus og forsøger at myrde Homer for at vinde Marges kærlighed. Og i "Wiz Kids" er Bart og Lisa studerende på en skole for troldmænd, hvor de narrer den onde Lord Montymort.
 
TREEHOUSE OF HORROR VII
I denne Simpson historie ser vi noget rædselsvækkende: Bart onde tvilling i "The Thing and I," Lisa skaber en miniatureverden i "The Genesis Tub," og rumvæsner stjæler Bill Clinton og Bob Doles identiteter i "Mr. Kang Goes To Wasinghton."
 
TREEHOUSE OF HORROR VI
I denne antologi med Allehelgensaften-tema, går reklameikoner amok i "Attack of the 50 Foot Eyesores," Forvalteren Willie invaderer børnenes drømme i "Nightmare on Evergreen Terrace," og Homer bevæger sig ind i computeranimationens 3-D verden i "Homer3."
 
TREEHOUSE OF HORROR
I denne årlige terrortrilogi forsøger Homer at myrde sin familie i "The Shinning," Homer prøver at reparere en brødrister og ender med at ødelægge strukturen i selve tiden i "Time and Punishment," og Principal Skinner serverer studerende som frokostretter i "Nightmare Cafeteria."

Anmeldelser og anerkendelser af "The Simpsons - Treehouse Of Horror"

Produktdetaljer for "The Simpsons - Treehouse Of Horror"

Udgivelsesdato: 22-10-2002
Spilletid: 88
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Studie: 20th Century Fox
Udgiver: SF Film
Antal discs: 1
Land: USA

Generel information om "The Simpsons - Treehouse Of Horror"

Eksterne links vedr. "The Simpsons - Treehouse Of Horror"

Relaterede produkter

Tags: Halloween,