MovieZOO
  • Anders Matthesen - Anders

Anders Matthesen - Anders

  • Item nummer: Anders Matthesen - Anders
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5707435604302
  • 99,95kr


Anders Matthesens sjette, største, sjoveste og hidtil mest anmelderroste onemanshow ANDERS er blevet en overvældende kæmpesucces i hele landet.

Showet er et personligt indblik i Anders’ tilværelse, både som privat person og professionel komiker, og skildrer den sammensatte identitet, som de to roller er vokset sammen til.

Som tilskuer bliver man deltager i en medrivende og sindssygt morsom proces i jagten og forsøget på at finde ind til kernen i Anders’ sande identitet. Er han Anders – eller er han Anden? Kan man kalde sig Anden, når man er familiefar på 37? Hvem er han i det hele taget?

Alt dette og meget mere får du svar på i ANDERS – et show fuld af overraskelser, nærvær, ærlighed, løgn og selvbedrag, men frem for alt vanvittig sjov og tankevækkende underholdning med Anders’ eget liv som det konstante omdrejningspunkt.

Anders Matthesen har tidligere udgivet fem anmelderroste show på dvd, der udkom samlet sidste år i én boks. Anden På Coke har solgt mere end 100.000 eksemplarer og Anders Matthesen Vender Tilbage har solgt mere end 80.000 – samlet set er Anders Matthesen den bedst solgte danske komiker med et salg på over en halv million dvd’er.

Anders’ turné i november/december 2012 og januar 2013 meldte fuldstændig udsolgt, hvilket bevidner om Anders’ store succes. Og så har Anders lige vundet prisen for ”Årets Komiker” ved dette års Zulu Comedy Galla på grund af dette show.

Anmeldelser og anerkendelser af "Anders Matthesen - Anders"

Produktdetaljer for "Anders Matthesen - Anders"

Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk Tale
Antal discs: 1

Generel information om "Anders Matthesen - Anders"

Instruktør: Anders Matthesen
Skuespillere: Anders Matthesen

Eksterne links vedr. "Anders Matthesen - Anders"

Relaterede produkter

Anden På Coke

99,95kr

Den Anden Side

149,95kr

Reality (TBC)

59,95kr

Tags: DVD, Matthesen