MovieZOO

Torvet - Jul På Torvet

  • Item nummer: Torvet - Jul På Torvet
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5708758671460
  • 99,95kr


Poul Reichhardt byder velkommen som juletræssælger på torvet i DR’s klassiske julekalender fra 1981. Det er 1. december, men julestemningen er helt i bund. Entreprenøren og hans tro følgesvend, Arthur, vil omdanne det hyggelige torv i byen til en stor parkeringsplads! Hvad skal der ske med juletræssælgeren Karl Erik og med pølsemanden Ella, når hendes pølsevogn skal rives ned og moderniseres?

Og hvor skal der være gadefest, når pladsen bliver fyldt med biler? Med hjælp fra pynte aktioner, tipskuponer og et topløst juletræ sættes alle sejl ind for at redde julen. Tegneren Ib Spang Olsen fik idéen til ”Jul på Torvet”. Det var ham, der tegnede årets u landskalender, og hans illustrationer pryder indledningen til tv-julekalenderen, der nu for første gang fås på DVD.

Anmeldelser og anerkendelser af "Torvet - Jul På Torvet"

<object width='425' height='355'><param name='movie' value='http://www.youtube.com/v/Pyt0Fol1XuY&rel=1'></param><param name='wmode' value='transparent'></param><embed src='http://www.youtube.com/v/Pyt0Fol1XuY&rel=1' type='application/x-shockwave-flash' wmode='transparent' width='425' height='355'></embed></object>

Produktdetaljer for "Torvet - Jul På Torvet"

Udgivelsesdato: 04-11-2008
Spilletid: 473
Region: 2
Billedformat: DVD
Studie: DR
Antal discs: 3

Generel information om "Torvet - Jul På Torvet"

Instruktør: Thorkild Demuth
Manuskript: Ib Spang Olsen

Eksterne links vedr. "Torvet - Jul På Torvet"

IMDB:

Relaterede produkter

0,00kr

Tags: Julefilm, Julekalender,