MovieZOO

Pyrus - Alletiders Show

  • Item nummer: Pyrus - Alletiders Show
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5708758680998
  • 49,95kr


Så er den elskede hip hop nisse Pyrus klar til igen at begejstre børn i hele Danmark. Med juleshowet ”Alletiders Show” er den folkekære hip hop nisse med den karakteristiske omvendte nissekasket denne gang kommet på de skrå brædder. I et stort nyt musik- og teater- show vil børn og barnlige sjæle kunne opleve Pyrus, Kandis og Gyldengrød på slap line.
 
Sagen er, at nisser også bliver ældre og at den kropumulige, uregerlige og uopdragne Pyrus en skønne dag ikke vil være helt så ung mere. Nissebefolkningsantallet er faldet så voldsomt, at der efterhånden ikke er nisser nok tilbage i kongeriget til at forsyne alle hjem med de nødvendige gavtyvestreger og julestemning. Derfor sættes jagten ind for at finde nye nisseelever og Pyrus mener, han har fundet løsningen. De nye nisser skal findes blandt menneskebørnene.
 
Juleuniverset med Pyrus er den mest succesfulde julekalender i nyere tid. Med denne teaterforestilling får publikum en unik mulighed for at opleve Pyrus, Kandis og Gyldengrød i en ny historie, samt ikke mindst i nye og anderledes omgivelser.
De tre nisser får bl.a. følgeskab af de to nisser Fix og Fumle og vil med garanti levere en musikalsk og underholdende oplevelse, der vil få julestemningen til at sprede sig.
 
Var du vild med julekalenderen, så venter der dig en endnu større oplevelse med Alletiders Pyrus og hans venner på de skrå brædder.

Anmeldelser og anerkendelser af "Pyrus - Alletiders Show"

Produktdetaljer for "Pyrus - Alletiders Show"

Spilletid: 92
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Antal discs: 1

Generel information om "Pyrus - Alletiders Show"

Instruktør: Martin Miehe-Renard
Manuskript: Martin Miehe-Renard

Eksterne links vedr. "Pyrus - Alletiders Show"

Relaterede produkter