MovieZOO

Fantastiske Skabninger & Hvor De Findes

  • Item nummer: Fantastiske Skabninger Og Hvor De Findes
  • Lager antal: 2-10 Dage
  • EAN: 7340112735975
  • 69,95kr
  • 49,95kr


Dette er eventyret om forfatteren Newt Scamander, og hans færden i New Yorks hemmelige samfund af hekse og troldmænd halvfjerds år før Harry Potter læser sin bog i skolen..

Med en mystisk læderkuffert i hånden, er Newt Scamander, en ung troldmand fra England, på besøg i New York, på vej til Arizona. Inde i sin ekspanderende kuffert skjuler der sig et stort udvalg af forskellige magiske væsener - alt lige fra små, kvist-lignende væsener til kæmpestore, majestætiske skabninger. 

Det er midt i 19​​20'erne og tiderne er urolige, da den i forvejen skrøbelige balance i hemmeligholdelsen af den usynlige verden af ​​troldmænd og den almindelige verden, er i fare for at blive forstyrret. I mellemtiden vokser modstanden mod troldom med daglige protester, anført af Mary Lou Barebone, og drevet af de mange katastrofer, der tilskrives en mørk troldmand, Gellert Grindelwald. 

Skæbnen vil, at Newts dyrebare kuffert forveksles og skiftes ud med en lignende kuffert, der tilhører bageren, Jacob Kowalski, mens degraderede Auror, Tina Goldstein, arresterer Newt for at være en uregistreret troldmand.

Anmeldelser og anerkendelser af "Fantastiske Skabninger & Hvor De Findes"

Produktdetaljer for "Fantastiske Skabninger & Hvor De Findes"

Udgivelsesdato: 30-03-2017
Billedformat: DVD
Antal discs: 1

Generel information om "Fantastiske Skabninger & Hvor De Findes"

Eksterne links vedr. "Fantastiske Skabninger & Hvor De Findes"

Relaterede produkter

X-Men - Prequel Trilogi Blu-Ray

79,95kr
Du sparer 70 %
Normalpris 269,95kr

Game of Thrones - Season 1

99,95kr
Du sparer 33 %
Normalpris 149,95kr