MovieZOO

Oliver & Co

  • Item nummer: Oliver & Co
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 8717418200893
  • 99,95kr


Tag med på eventyr i den pulserende storby New York hvor historien om Oliver & Co. foregår. Ensom og forladt søger Oliver et hjem og havner hos den barske gadehund Smutter og hans hundebande. Her bliver han ven med den hidsige Speedy, den dovne Einstein, bulldoggen Francis og selvfølgelig Bella, pigen som prøver at holde styr på hele gruppen. Men deres herre, lommetyven Fagin, har konstant problemer med sin onde chef Sykes. Så da Sykes finder ud af at Oliver skal adopteres af Jenny, en sød pige med rige forældre, kidnapper han hende for næsen af Oliver og de andre. Nu er det op til dem at redde hende!
 
Disneys Klassiker nr. 27, Oliver & Co., der blev inspireret af Charles Dickens’ berømte roman Oliver Twist, er en herlig film med masser af humor og god musik. Denne specialudgave er desuden digitalt restaureret og indeholder nyt bonusmateriale.

SPIL & AKTIVITETER
Nyt spil: Olivers udfordring i storbyen
 
BAG DISNEY KULISSERNE
Tilblivelsen af Oliver & Co.
 
KORTFILM
Gi’ en pote
Puss Café
 
MUSIK MED MERE
Sing-along

Anmeldelser og anerkendelser af "Oliver & Co"

<object width='450' height='398'><param name='movie' value='http://www.traileraddict.com/emd/8440'><param name='allowscriptaccess' value='always'></param><param name='wmode' value='transparent'></param><param name='allowfullscreen' value='true'></param><embed src='http://www.traileraddict.com/emd/8440' type='application/x-shockwave-flash' wmode='transparent' allowfullscreen='true' allowscriptaccess='always' width='450' height='398'></embed></object>

Produktdetaljer for "Oliver & Co"

Udgivelsesdato: 04-08-2009
Spilletid: 71 min.
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1 Dansk
Billedformat: DVD
Antal discs: 1
Land: USA

Generel information om "Oliver & Co"

Instruktør: George Scribner
Manuskript: Jim Cox, Tim Disney

Eksterne links vedr. "Oliver & Co"

IMDB:

Relaterede produkter

LILLEFINGER

99,95kr

Tags: Walt Disney Klassikere, Alder: 3-6 ?r, Alder: 7-9 ?r,