MovieZOO

Klokkeren fra Notre Dame

  • Item nummer: Klokkeren fra Notre Dame
  • Lager antal: 1
  • EAN: 7393834171002
  • 129,95kr
  • 69,95kr


Klassiker nr: 34
Højt over Paris' tage, indespærret i et af klokketårnene til den mægtige katedral Notre Dame lever den pukkelryggede og varmhjertede klokker Quasimodo sammen med de 3 stenstøtter, som er hans trofaste og sjove venner.

Længselsfuldt står de og ser ned på torvet, hvor årets fest for gøglere, narre og andet godtfolk er i fuld gang. Quasimodo vil så forfærdelig gerne deltage i "Narrenes fest", og pludselig tager han mod til sig og trodser sin onde herre Frollos forbud om at forlade klokketårnet.

Modigt kaster han sig ud i det ukendte. Til festen og verden, som han altid har drømt om at være en del af. Ved festen ændres hans liv for evigt, det er nemlig her, han møder den fortryllende sigøjner Esmeralda og hendes sjove ged Djali. Sammen bliver de inddraget i et forunderligt eventyr fyldt med spænding og overraskelser.

"Klokkeren fra Notre Dame" er baseret på Victor Hugos romantiske roman ved samme navn. Den anses af mange for at være Disneys virkelige mesterværk. En fortælling fyldt med musik, humor, kraft og magi samt nogle af de mest farverige figurer, der nogensinde er skabt. En rigtig klassiker...

Anmeldelser og anerkendelser af "Klokkeren fra Notre Dame"

Produktdetaljer for "Klokkeren fra Notre Dame"

Udgivelsesdato: 27-02-2001
Spilletid: 91 min.
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1 Dansk
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Engelsk
Antal discs: 1

Generel information om "Klokkeren fra Notre Dame"

Eksterne links vedr. "Klokkeren fra Notre Dame"

Relaterede produkter

Græsrødderne

69,95kr
Du sparer 46 %
Normalpris 129,95kr