MovieZOO

Nyheder

Her finder du de sidste nye film i alle genrer.


Vi opdaterer løbende siden med de nye titler så snart de er tilgængelige.


Badehotellet - Sæson 1-5

Badehotellet - Sæson 1-5

Sæson 1Ved Vesterhavet slår Andersens lille badehotel dørene op for sæsonen 1928. Værtsparret Julius og Molly Andersen tager varmt imod stamgæsterne fra København, der ankommer belæsset med bagage til..

699,95kr

Wonder Wheel

Wonder Wheel

Wonder Wheel er historien om fire menneskers liv, der flettes sammen i en charmerende og travl forlystelsespark på Coney Island i 1950’erne.Ginny (Kate Winslet), er en melankolsk og humørsvingend..

149,95kr

Wind River

Wind River

Den erfarne vildtjæger Cory Lambert (Jeremy Renner) finder en ung kvinde død i sneen i vildmarken i Wyoming. Alt peger på, at hun er blevet brutalt voldtaget og er flygtet barfodet hele natten gennem ..

149,95kr

Tremors - A Cold Day In Hell

Tremors - A Cold Day In Hell

Burt Gummer og hans søn Travis Welker får nok at gøre med at bekæmpe Graboids og Ass-blasters, da de tager til Canada for at efterforske kæmpe orme angreb.Da de ankommer til et forskningscenter i den ..

99,95kr

The Recall

The Recall

Blade I, II & III, Passager nr. 57, Demolition Man, U.S. Marshals, Solen stiger, Money Train, Mord i Det Hvide Hus… Dette er blot nogen af de utallige action-film, som Wesley Snipes har delt øretæ..

149,95kr

The Greatest Showman

The Greatest Showman

Allerede som ung i 1800-tallets New York nærer P.T. Barnum et stort ønske om at bringe morskab og underholdning til sine medmennesker. Han narrer en bank til at låne sig penge, så han kan åbne et muse..

149,95kr

The Commuter

The Commuter

Michael MacCauley (Liam Neeson) er en helt almindelig, hårdtarbejdende familiefar, der pludselig en dag bliver fyret. Der er udsigt til en kedelig tur hjem, men togturen bliver alligevel meget værre, ..

149,95kr

Supernatural - Season 12

Supernatural - Season 12

I årenes løb har Sam og Dean Winchester kæmpet mod alle mulige former for overnaturlige kræfter. Nu står de to dedikerede brødre sammen med deres tilbagevendte mor, Mary, og Castiel, over for Lucifer ..

199,95kr

Star Wars - The Last Jedi

Star Wars - The Last Jedi

Den unge Rey, den tidligere stormtrooper Finn og piloten Poe fortsætter her kampen mod Den Første Orden og den magtsyge Kylo Ren. Samtidig vender Luke Skywalker tilbage for at træne Rey i Jedi-riddern..

149,95kr

Stalins Død

Stalins Død

Året er 1953, og Josef Stalin synes at være i fin form. I hvert fald terroriserer han alle omkring sig, udsteder dødsdomme og bortvisninger til højre og venstre og forventer utvetydig loyalitet af sit..

129,95kr

Sankt Bernhard Syndikatet

Sankt Bernhard Syndikatet

De to danske iværksættere Rasmus (Rasmus Bruun) og Frederik (Frederik Cilius Jørgensen) møder hinanden til en reunion på deres gamle kostskole, Herlufsholm. Her får den halv buttede, optimistiske Fred..

149,95kr

Porco Rosso - Den Flyvende Gris

Porco Rosso - Den Flyvende Gris

I sine unge dage var Porco Rosso den mest frygtede kamppilot under 1. Verdenskrig. Men efter at hele hans deling blev dræbt, forvandledes den smukke unge mand på mærkværdig vis, og fik et ansigt som e..

129,95kr

Neruda

Neruda

En berømt digter. En ukendt detektiv. En legendarisk menneskejagt. Da kommunismen sortlistes i Chile i 1948, tvinges den folkekære digter Pablo Neruda (Luis Gnecco) til at gå under jorden – med d..

129,95kr

Mom And Dad

Mom And Dad

Da forældrene i en forstad bliver voldelige mod deres egne børn, må Carly Ryan (Anne Winters) og broren Josh (Zackary Arthur) kæmpe for at overleve et brutalt angreb fra deres forældre (Nicolas Cage, ..

99,95kr

Jeg Er William

Jeg Er William

Baseret på Kim Fupz Aakesons populære bog."Jeg er William" handler om William, der ikke har det sindssyg nemt. Hans mor er en kolbøtte, så William bor hos sin morbror Nils, der lever af lidt af h..

149,95kr

IZombie - Season 3

IZombie - Season 3

I sæson tre opdager Liv, at der bor flere zombier i Seattle, end hun troede. Faktisk er der så mange, at der er en privat militær-entreprenør med en lille zombie-hær, der forbereder den dag mennesker ..

299,95kr

Insidious 4 - The Last Key

Insidious 4 - The Last Key

Dette er fjerde film i Insidious-serien. I denne overnaturlige gyser vender Lin Shaye tilbage som den dygtige parapsykolog dr. Elise Rainier, der står over for sit livs mest skræmmende og personl..

149,95kr

Futurama - Season 1-8

Futurama - Season 1-8

Ligeså overvældende som universet: Nyd synet af den komplette kollektion af FUTURAMA, fra manden bag The Simpsons, Matt Groening. Her finder du alle vanvittige episoder, plus fire episke helaften..

499,95kr

Ferdinand

Ferdinand

Med hver film følger der en værdikupon på 500 kr. til LaLandiaDen klassiske fortælling om den store tyr med et endnu større hjerte, som hellere vil snuse til blomster end stange de andre tyre.Da Ferdi..

129,95kr
Du sparer 13 %
Normalpris 149,95kr

Family Guy - Season 11-15

Family Guy - Season 11-15

Følg den tungnemme far, Peter Griffin, den brave mor, Lois, deres teenagere Meg og Chris og lillebror Stewie, som ivrigt forsøger at erobre verden. Heldigvis har de hunden Brian, den klogeste i hele f..

349,95kr

En Frygtelig Kvinde

En Frygtelig Kvinde

En frygtelig kvinde er et komediedrama om alt det frygtelige, kvinder kan gøre mod mænd i et moderne parforhold, set gennem mandens øjne. Da Rasmus møder Marie, er han sikker på, at han har mødt kvind..

149,95kr

Det Store Nøddekup 2

Det Store Nøddekup 2

Nøddeknækkeren er tilbage!Det Store Nøddekup 2 er fortsættelsen til Det Store Nøddekup fra 2015, om egernet Vilfred og musen Makker.Denne gang står vennerne overfor en ny katastrofe - byens korrupte b..

149,95kr

Channel Zero - Candle Cove - Season 1

Channel Zero - Candle Cove - Season 1

Channel Zero: Candle Cove handler om en mands besættelse af et mystisk børne-tv-program fra 1980erne, som stort set alle andre har glemt. Han bliver stadig mere mistænkelig omkring den rolle, programm..

229,95kr

Braven

Braven

Skovhuggeren Joe Braven (Jason Momoa) tvinges til at kæmpe mod en gruppe livsfarlige narkosmuglere, som dukker op ved hans sommerhus i Bergen. Hvad de ikke ved er at denne beskedne mand er dygtig..

99,95kr

Battle Drone

Battle Drone

En gruppe højtrænede lejesoldater får til opgave at levere en sending af våben for den amerikanske regering. Men da de ankommer til afleveringsstedet, bliver de overfaldet af en ny, dødeligt farl..

149,95kr

Badehotellet - Sæson 5

Badehotellet - Sæson 5

Den længe ventede sæson 5 af hit-serien Badehotellet er endelig på trapperne! Endelig slår Badehotellet dørene op til en ny sæson, der kommer til at byde på masser af hygge, sol og strand, intrig..

269,95kr

Bad Moms 2

Bad Moms 2

Bad Moms-bølgen fortsætter med "Bad Moms 2", hvor de tre overbebyrdede og underværdsatte mødre Amy, Kiki og Carla står overfor verdensmesterskabet i at være mor: Julen. De skal skabe god julestemning,..

149,95kr

Viser 1 til 27 af 27 (1 Sider)