MovieZOO
  • Tudors & Stuarts Box

Tudors & Stuarts Box

  • Item nummer: Tudors & Stuarts Box
  • Lager antal: 3
  • EAN: 5709165773228
  • 99,95kr


OBS: Bred version!
Denne BBC boks indeholder følgende:

Henry VIII:
En storslået mini-serie i to dele, der portrætterer en af Englands mest berygtede regenters voksne liv. En regent, der herskede over det voldelige og seksuelt ladede politiske minefelt - Tudor Court. Denne historiske begivenhed afslører en mands passioner – en mand, som både var forbandet og velsignet af den krone han bar. Vi følger Henry fra karismatisk prins til udsvævende og deprimeret konge, i en verden, hvor politikken i soveværelset var lige så dødbringende som den på slagmarken. Der er skrevet meget om Henry VIII: den mand, der afskaffede kirken, da han ikke kunne få den skilsmisse han ønskede; der giftede sig med seks hustruer og halshuggede to af dem; der henrettede sin ven Thomas More og - især - længtes efter at få en søn. Denne 3 timers Emmy Award vindende mini-serie vil vække den fascinerende Henry VIII til live på skærmen. 

Elisabeth I:
Denne BBC-miniserie fra 1971 blev belønnet med 5 Primetime Emmys. Elizabeth, datter af Henry VIII og Anne Boleyn, var den sidste i Tudor-dynastiet og regerede fra 1558 til 1603 – en periode, der af eftertiden altid vil blive husket som Den Gyldne Æra. Elizabeths enevælde bragte ikke bare England stor velstand, men også en position som verdensmagt. I hovedrollen ses Glenda Jackson som Dronning Elizabeth I, en præstation, hun fik en Oscar for.

Gunpowder:
Vi befinder os i slutningen af det 16. århundrede og Elizabeth I (Catherine McCormack - 28 weeks later) er Englands protestantiske dronning. Hendes kusine Mary (Clémence Poésy - Harry Potter og Flammernes pokal) vender hjem til Skotland fra Frankrig og udråbes som dronning Mary af Skotland, en katolsk dronning. Hun udgør en trussel mod Elizabeth da hun har krav på Englands trone.

Charles II:
 Denne miniserie er endnu et udtryk for den suverænitet som briterne i årevis har demonstreret, når det handler om udstyrsstykker.
Vi følger den iltre engelske konge, Charles II. Vi oplever, hvordan hans regeringstid bliver ramt af modgang. Indenfor 2 år er der et massivt udbrud af pest og en omfattende brandkatastrofe i London. Vi præsenteres for hans dronning, Catharina, og hendes elskere - Og vi oplever hvilken kvinde han vælger til sidst...


Anmeldelser og anerkendelser af "Tudors & Stuarts Box"

Produktdetaljer for "Tudors & Stuarts Box"

Spilletid: 1140
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk
Udgiver: Sony Pictures
Antal discs: 6
Land: England

Generel information om "Tudors & Stuarts Box"

Eksterne links vedr. "Tudors & Stuarts Box"

Relaterede produkter