MovieZOO
  • Dickens Klassikere 2

Dickens Klassikere 2

  • Item nummer: Dickens Klassikere 2
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5709165723223
  • 79,95kr


OBS: Bred version
Denne BBC's boks indeholder følgende 3 film:


Oliver Twist:
Oliver flygter fra fattighusets nød og afsavn men kun for at lade sig optage i en bande af barne tyve. Da den venlige Hr. Brownlow kommer Oliver til undsætning, er det blot begyndelsen på en række hændelser, der fører ham til en utrolig opdagelse.

Hårde Tider:

En filmatisering af Charles Dickens' klassiker i form af en miniserie, som følger den unge Copperfields opvækst hos de ondskabsfulde Murdstones, hans rejse til London, hvor han møder den venlige Macawbers og den slibrige Uriah Heep og efterfølgende forelsker sig i og gifter sig med den forkælede Dora.

David Copperfield:

Bankmanden Joseph Bounderby er indbegrebet af sin tid: En selvbestaltet og selvhøjtidelig industrialist, som bakkes op af den velbeslåede enke Mrs. Sparsit, Thomas Gradgrind, lokalt parlamentsmedlem og rektor, har opdraget sine børn Louisa og Tom ud fra et uddannelsessystem, som støtter dette økonomiske regime - det handler om "fakta, ikke fantasier". Selv et besøg i det lokale cirkus misbilliges, og da Gradgrind adopterer den forældreløse cirkuspige Sissy Jupe, skal hun også indrette sig efter systemet. Det har resulteret i, at Louisa er blevet kold og fjern, mens Tom, som bliver tvunget til at arbejde for Bounderby, i smug begynder at drikke og spille hasard.

Anmeldelser og anerkendelser af "Dickens Klassikere 2"

Produktdetaljer for "Dickens Klassikere 2"

Spilletid: 720
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk,Svensk, Norsk, Finsk
Studie: BBC
Udgiver: Soul Media
Antal discs: 5
Land: England

Generel information om "Dickens Klassikere 2"

Instruktør: Gareth Davies
Manuskript: Alexander Baron

Eksterne links vedr. "Dickens Klassikere 2"

Relaterede produkter

Tags: Klassiker,