MovieZOO

Lille Doktor På Prærien - Filmsamling

  • Item nummer: Lille Doktor På Prærien - Filmsamling
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5709165642128
  • 79,95kr


Efter seks anmelderroste sæsoner henrykkede Dr. Quin/lille doktor på prærien sine fans ved at vende tilbage til Colorado Springs og de elskede karakterer i to spillefilm.

 
THE MOVIE:
Mens hun fejrer sin fødselsdag, en overraskelse arrangeret af Sully, er Dr. Michaela Quinn helt uvidende om den alvorlige fare, som hendes yngste datter Katie befinder sig i. Efter at Sully på det kraftigste har modsat sig et forslag om en kobbermine i området, er Katie blevet bortført. Mike og Sullys søgen efter deres elskede datter fører dem og deres venner ud på en dramatisk og farlig ekspedition til Mexico. Når de frem til Katie i tide, og vil de alle vende uskadte tilbage til Colorado Springs?
 
THE HEART WITHIN:
Jane Seymour spiller igen rollen som Dr. Michaela Quinn, da hun vender tilbage til Boston med Sully og familien i forbindelse med, at Colleen dimitterer fra Harvard Medical School. Trods flotte karakterer bliver Colleen udsat for de samme fordomme fra lægestanden i Boston, som hendes mor også oplevede. Vil hun nogensinde blive accepteret som læge? I mellemtiden forværres Michaelas mors tilstand, men hun bliver ved med at kæmpe for sin families drømme. Hvordan skal det hele ende?

Anmeldelser og anerkendelser af "Lille Doktor På Prærien - Filmsamling"

Produktdetaljer for "Lille Doktor På Prærien - Filmsamling"

Spilletid: 170
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Studie: CBS Productions
Udgiver: Soul Media
Antal discs: 2
Land: USA

Generel information om "Lille Doktor På Prærien - Filmsamling"

Instruktør: James Keach

Eksterne links vedr. "Lille Doktor På Prærien - Filmsamling"

IMDB:

Relaterede produkter