MovieZOO

Det regner altid i Provence+ Bonus

  • Item nummer: DET REGNER ALTID I PROVENCE+BO
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5703239517411
  • 99,95kr


Det Regner Altid I Provence
Den populære politiker og feminist Agathe Villanova rejser hjem til sit barndomshjem i Provence for at samle kræfter og hjælpe sin søster med at rydde huset efter deres afdøde mor. I løbet af to begivenhedsrige uger sættes alt på en spids - kærlighed, relationer, drømme og ængstelse, da den selvoptagede dokumentarfilmskaber Michael Ronsard i sin serie om succesrige kvinder sammen med en kollega hvirvler Agathe ud i en række forviklinger.

Rocco og Hans Brødre
Fire brødre og deres mor rejser fra det landlige Sicilien til Milano for at finde arbejde og bo hos den ældste bror. Storbylivet er en hård prøvelse og sætter den fattige families sammenholdet på en prøve.
Den skruppelløse Simone oplever en kortvarig succes som bokser og bliver forelsket i den opportunistiske Nadia. Efter forholdet er forbi får Simones opofrende og sympatiske bror Rocco øjne for Nadia med fatale konsekvenser til følge.

Double Indemnity
Phyllis og elskeren Walther tror, at det er lykkedes for dem at udføre det perfekte mord og venter utålmodigt på millionerne fra forsikringsselskabet. Da man finder Phyllis' mand død på togskinnerne, tror alle, at det er en tragisk ulykke. Alle undtagen en.

Anmeldelser og anerkendelser af "Det regner altid i Provence+ Bonus"

Produktdetaljer for "Det regner altid i Provence+ Bonus"

Billedformat: DVD
Antal discs: 3

Generel information om "Det regner altid i Provence+ Bonus"

Eksterne links vedr. "Det regner altid i Provence+ Bonus"

Relaterede produkter

The Bear

99,95kr