MovieZOO

Det Forsvundne Tegn

  • Item nummer: DET FORSVUNDNE TEGN
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 7319980067020
  • 79,95kr


Dokumentarfilmen om bogens mystiske ledetråde og afsløringer!
 
Dokumentarfilmen er et unikt eventyr, der følger i sporene på de hemmelige koder, bygninger og symboler, der nævnes i bogen. Kortlægningen undersøger ”lukkede” hemmelige sammenslutninger samt ny forskning og afslører, hvad der er sandhed, og hvad der er myte. Det sker via interviews og samtaler med kendte kodeløsere, forskere, psykologer, historikere og andre eksperter.
I hjertet af Det forsvundne tegn, opfølgeren til den globale bestseller Da Vinci Mysteriet, er der en klassisk Dan Brown-historie, i hvilken hovedpersonen jagter, hvad han tror, er skjult viden.

For at undersøge, om der fandtes skjulte motiver ved selve grundlæggelsen af Amerika, forsøger Det forsvundne tegn at genskabe de historiske og nutidige begivenheder, der skildres i bogen. Dokumentarfilmen besøger de steder, som Dan Brown selv besøgte, mens han arbejdede med Det forsvundne tegn. Dokumentarfilmen separerer de historiske fakta fra fiktion i Dan Browns bog og giver et fascinerende og grundigt indblik i Det forsvundne tegn.

Anmeldelser og anerkendelser af "Det Forsvundne Tegn"

Produktdetaljer for "Det Forsvundne Tegn"

Spilletid: 60 min.
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0 Engelsk
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Studie: Atlantic Film
Udgiver: Soul Media
Antal discs: 1
Land: USA

Generel information om "Det Forsvundne Tegn"

Instruktør: John Tindall

Eksterne links vedr. "Det Forsvundne Tegn"

IMDB:

Relaterede produkter