MovieZOO
  • Der Kommer En Dag

Der Kommer En Dag

  • Item nummer: Der Kommer En Dag
  • Lager antal: 1
  • EAN: 5708758709675
  • 49,95kr


Elmer er 10. Erik er 13. Året er 1967. Da deres mor bliver erklæret alvorligt syg bliver de to brødre anbragt på børnehjemmet Gudhjem, hvor de to drenge ingen frihed finder. Forstanderen er nemlig en voldsom mand, der ikke tøver med at fremtvinge disciplin og orden blandt de utilpassede unge, som han huser på Gudbjerg. Her finder brødrene hurtigt ud af, at forstanderens metoder ikke kan undgås, selv med god opførsel, og de beslutter sig derfor at fæste håb i en flugt fra det tyranniske børnehjem.


"Der Kommer En Dag" er baseret på virkelige hændelser, som skete på børnehjemmet Godhavn, hvor de unge drenge, der var blevet anbragt her, blev behandlet så utroligt grusomt, at nogle af disse tidligere elever har valgt lægge sag an imod staten.

Med "Der Kommer En Dag" får du en fantastisk fortælling om håb i en håbløs tilværelse, hvor hovedrollerne spilles af Harald Kaiser Hermann og Albert Rudbeck Lindhardt, samtidig med, at filmen er stjernespækket med skuespillere som Sofie Gråbøl, Lars Mikkelsen og mange andre.

Anmeldelser og anerkendelser af "Der Kommer En Dag"

Produktdetaljer for "Der Kommer En Dag"

Udgivelsesdato: 01-09-2016
Spilletid: 119
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk Tale + Dansk for hørehæmmede
Antal discs: 1

Eksterne links vedr. "Der Kommer En Dag"

Relaterede produkter

Du Forsvinder

49,95kr

Mesteren

149,95kr

Den Bedste Mand

99,95kr