MovieZOO
  • Der Kom En Dag

Der Kom En Dag

  • Item nummer: Der Kom En Dag
  • Lager antal: 5
  • EAN: 5708758688475
  • 49,95kr


Brødrene Elmer på 10 og Erik på 13 er hovedpersonerne i denne danske dramafilm. 

Året er 1967. Da deres mor bliver erklæret alvorligt syg bliver de to brødre anbragt på børnehjemmet Gudbjerg, hvor de ingen frihed finder. Forstanderen er nemlig en voldsom mand, der ikke tøver med vold og straf for at fremtvinge disciplin og orden blandt de utilpassede unge, som han huser på Gudbjerg.

Brødrene finder hurtigt ud af, at forstanderens metoder og børnehjemmets andre grusomheder ikke kan undgås, selv med god opførsel, og de beslutter sig derfor at fæste håb i en flugt fra det tyranniske børnehjem.

"Der Kommer En Dag" er baseret på virkelige hændelser, som skete på børnehjemmet Gudbjerg, hvor de unge drenge, der var blevet anbragt her, blev behandlet så utroligt grusomt, at nogle af disse tidligere elever har valgt lægge sag an imod staten.

Med "Der Kommer En Dag" får du en fantastisk fortælling om håb i en håbløs tilværelse, hvor hovedrollerne spilles af Harald Kaiser Hermann og Albert Rudbeck Lindhardt, samtidig med, at filmen er stjernespækket med skuespillere som Sofie Gråbøl, Lars Mikkelsen og mange andre.

Anmeldelser og anerkendelser af "Der Kom En Dag"

Produktdetaljer for "Der Kom En Dag"

Udgivelsesdato: 21-01-2019
Spilletid: 119
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1
Billedformat: DVD
Antal discs: 1
Land: Danmark

Eksterne links vedr. "Der Kom En Dag"

IMDB:

Relaterede produkter

Under Sandet

49,95kr

Kollektivet

49,95kr

Jagten

49,95kr

EN CHANCE TIL

49,95kr