MovieZOO
  • Deadpool 1-2 Blu-Ray

Deadpool 1-2 Blu-Ray

  • Item nummer: Deadpool 1-2 Blu-Ray
  • Lager antal: 2-10 Dage
  • EAN: 7340112746001
  • 219,95kr


Deadpool: 
Deadpool - en utraditionel superhelt / antihelt.
De fleste superhelte prøver at hjælpe de svage i samfundet og fange skurkene.. Men Deadpool - han er mest af alt ude på at få hævn over sin skaber. Han er bevæbnet, i hvert fald når han husker sine våben, og så er han drevet af kærligheden til sin ekskæreste i forsøget på at finde skurken Ajax.
"Deadpool" har forbindelse til X-Men-universet og er baseret på Marvels tegneserie med samme navn, men skiller sig ud ved at være markant mere voldelig og fyldt med selvironisk, og til tider grov, humor.

Deadpool 2:
Efter at have overlevet et næsten fatalt bøffel-angreb, kæmper en vansiret kantinekok (Wade Wilson) for at blive byens hotteste bartender, mens han skal lære at leve med sin manglende smagssans.
I sin søgen efter at genfinde livslysten og en flux capacitor, må Wade kæmpe mod ninjaer, Yakuza-mafiaen og en flok seksuelt aggressive køtere, mens han rejser verden rundt for at opdage vigtigheden af familie, venskab og smag. Han finder sin eventyrlyst, samtidigt med at han gør sig fortjent til det eftertragtede kaffekrus med skriften ”Verdens bedste elsker”.

Anmeldelser og anerkendelser af "Deadpool 1-2 Blu-Ray"

Produktdetaljer for "Deadpool 1-2 Blu-Ray"

Udgivelsesdato: 01-10-2018
Spilletid: 225
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1
Billedformat: BD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Antal discs: 2
Land: USA

Generel information om "Deadpool 1-2 Blu-Ray"

Instruktør: Tim Miller, David Leitch

Eksterne links vedr. "Deadpool 1-2 Blu-Ray"

Relaterede produkter

Deadpool 1-2

179,95kr