MovieZOO
  • De Utrolige 1-2 Boks

De Utrolige 1-2 Boks

  • Item nummer: De Utrolige 1-2 Boks
  • Lager antal: 2-10 Dage
  • EAN: 8717418531034
  • 229,95kr


De Utrolige 1:
Udadtil er de bare en helt almindelig familie. De bor i en forstad, har almindelige jobs og børnene går i skole. Men skinnet bedrager. Far Bob er superstærk, mor Helen er elastisk, sønnen Dash er hurtigere end lynet og datteren Violet kan gøre sig usynlig! Det er kun den mindste Jack-Jack, der ser ud til at være normal. 
Tidligere havde Bob og Helen et drømmejob som superhelte, men en dag besluttede myndighederne, at man ikke længere havde brug for deres tjenester, så i 15 år har de levet som normale mennesker med deres hemmelige identitet. Men pludselig kommer chancen for at vende tilbage til livet som superhelt, da Bob bliver kontaktet af en hemmelig organisation, der behøver hans hjælp. Inden han ved af det, bliver ikke bare han, men hele familien, inddraget i deres livs største og vigtigste opgave!

De Utrolige 2:
Vores allesammens favoritsuperhelte-familie er tilbage. Denne gang stor mor Helen i rampelyset, mens far Bob går hjemme med børnene, og udfører helte gerninger i hverdagslivet.
Da en ny skurk udtænker en genial og farlig plan, må familien arbejde sammen med Fryzo igen, hvilket er lettere sagt end gjort, selvom de alle er superhelte.

Anmeldelser og anerkendelser af "De Utrolige 1-2 Boks"

Produktdetaljer for "De Utrolige 1-2 Boks"

Udgivelsesdato: 11-12-2018
Spilletid: 229
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Antal discs: 0
Land: USA

Generel information om "De Utrolige 1-2 Boks"

Instruktør: Brad Bird
Danske stemmer: Ja
Manuskript: Brad Bird

Eksterne links vedr. "De Utrolige 1-2 Boks"

IMDB:

Relaterede produkter

De Utrolige

99,95kr

De Utrolige 2

149,95kr