MovieZOO
  • Darkest Hour - 4K Ultra HD Blu-Ray

Darkest Hour - 4K Ultra HD Blu-Ray

  • Item nummer: Darkest Hour - 4K Ultra HD Blu-Ray
  • Lager antal: 2-10 Dage
  • EAN: 5053083155803
  • 249,95kr

Filmen 'Darkest Hour' er et historisk drama om Storbritanniens legendariske premierminister, Winston Churchill, som står over for den vanskeligst tænkelige opgave.

Anden Verdenskrig er brudt ud, nazisternes ustoppelige krigsmaskine ruller henover Vesteuropa, og en invasion er nært forestående.
Den britiske hær er sendt til Dunkerque i Frankrig i et forsøg på at stoppe Hitlers tropper, men det viser sig hurtigt, at de er håbløst overmatchet, og at krigen sandsynligvis vil få en brat ende, hvis ikke soldaterne bliver hjulpet hjem.
Slaget skal nu slås i Churchills krigskabinet, og mens hverken kongen, det politiske bagland eller de militære ledere stoler på den aldrende premierministers dømmekraft, må han træffe nærmest umulige beslutninger for at sikre, at morgendagens London ikke er fyldt med hagekors.
'Darkest Hour' er præcist, hvad titlen antyder: En autentisk beretning af den mørkeste stund i Storbritanniens historie, hvor enhver beslutning kan være katastrofal, og landets fremtid balancerer på en knivsæg.

Anmeldelser og anerkendelser af "Darkest Hour - 4K Ultra HD Blu-Ray"

Produktdetaljer for "Darkest Hour - 4K Ultra HD Blu-Ray"

Udgivelsesdato: 28-06-2018
Spilletid: 125
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1 (Dts Hd), Dolby Digital 5.1
Billedformat: BD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Antal discs: 1
Land: USA

Eksterne links vedr. "Darkest Hour - 4K Ultra HD Blu-Ray"

IMDB:

Relaterede produkter

Dunkirk Blu-Ray

79,95kr

Dunkirk

69,95kr