MovieZOO

Danske Orginaler

  • Item nummer: DANSKE ORIGINALER BOX
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5709165474828
  • 149,95kr


Danske Originaler Robert Rasmussen - Troldmandens Værksted
Tag med på denne humoristiske rejse hvor historien om Robert "Opfinder" Rasmussen bliver fortalt
 
Dette er et livsbekræftende portræt om Robert Rasmussen fra Søndersø og hans små genistreger i værkstedet. Oveni er han også en mand der har nogle stærke holdninger til den lokale kommune. 
Roberts vilje til livet har altid været i overhalingsbanen, det gode humør er altid i top og han har igennem hele livet været med hvor gassen er blevet brændt af!
 
"Der findes ikke mange af min type - for så havde verden set helt anderledes ud"
 
Danske Originaler Havets Vagabond 
Denne fantastiske serie på 8 afsnit om Havets Vagabond kunne følges på TV2 Fyn og i Set & Sket i sommeren 2007.
Efter 37 år som befaren sømand skulle en tur rundt om Fyn synes som en let opgave for Finn "Sømand" Hansen, men alt går grueligt galt for ham.
 
Følg Finn Hansens tur til:
- Jersore
- Nørreby
- Odense Kanal
- Fyns Hoved
- Kerteminde
- Lundeborg
- Langeland
- Ærø
 
Danske Originaler - De Fynske Originaler 1
De Fynske Originaler 1 indeholder 6 afsnit der er blevet vist på TV2 Fyn.
 
Indeholder følgende afsnit:
 
Børge Sønderjyde - Bag rutebilstationen bor den tidligere vagabond Børge Sønderjyde i sin campingvogn. Her nyder han sin Odense kaffe og hvad han ikke når i dag, når han i morgen. Børge er et kendt ansigt til Assens by. For at få tiden til at gå, leger han forstander på Assens station.
 
Elefant Kai - er i dag det man kalder Statsnarkoman. Han får 2 daglige metadonpiller fra kommunen og de hjælper ham i den rigtige retning. Han er en gudbenådet musiker, der i smertens erindring spiller om dengang han levede det hårde liv hvor han røg ind og ud af spjældet.
 
Lynmureren - Poul Murer er 88 år gammel og er foregangsmand for mange af de tiltag der er sket i Otterup by. Lynmureren er et nært portræt af en mand, der har levet livet i overhalingsbanen og med ordet i sin magt, har han svinget dirigentstokken.
 
Knud Axelsen - I Skamby gamle gæstgivergård på Nordfyn bor den kontroversielle kunstner Knud Axelsen. Menneskekroppe med hundehoveder, erotiske billeder pryder væggene; Knud forlanger ikke mere end det tilværelsen tilbyder lige nu - bare han får lov til at leve og ånde for sin kunst.
 
Kukkerparret - Jersore - Birgit og Viggo udgør kukkerparret. Viggo.com har sin egen IT virksomhed, imens han passer sine hobbyer - at brygge øl og passe Danmarks mindste computermuseum, der er indrettet i to små kobåse i et gammelt bindingsværkshus. Birgit driver sin egen brugskunst forretning og brygger en række snapse på urter hun finder i naturen.
 
Frank Motor - "Når jeg går i mit værksted, så kan jeg godt starte en motor, bare for at have den at høre på." Frank Motor er en ægte motorentusiast, især når det drejer sig om stationære motorer. Siden barndommen har elektronik været hans glødende interesse - i dag kan han ikke gå forbi en motor uden den skal købes til samlingen.
 
Danske Originaler - De Fynske Originaler 2
 
I De Fynske Originaler 2 får du 6 interessante afsnit der tidligere har været vist på TV2 Fyn.
 
Indeholder følgende afsnit:
 
Dolfe Violinbygger - Dolfe mestrer flere discipliner inden for traditionsrige gamle håndværk. I en alder af 12 år fik Dolfe sin første violin og fra den dag begyndte drømmene og det gamle håndværk. Han fremstiller selv sine små genistreger af værktøjer i huset i Særslev og mestrer violinbygning ned til mindste detalje.
 
Dukketeatermanden - lever og ånder for modelteater i miniature. Fascinationen for modelteater startede for Ove Johansen fra Ferritslev tilbage i 60\'erne - i hans hus emmer det af historisk nostalgi. Når tæppet går ned på privatscenen til "Et Jule Eventyr" oppe under loftet set nysgerrige naboer til.
 
Lærlingen - bor i Assens på Vestfyn. Niels "Lærlingen" Pangler har gået på landevejen i gamle dage. I dag er han at finde rundt i Assens by hvor han nyder sine elskede Prins Kristian bajere. Lærlingen har levet et hårdt liv som fisker i Grønland og han har været en tur i spjældet for at slå en mand ihjel på Doktors Pub i København.
 
Veteranienborg - familien Wandall - På Lodskovvej i Ferritslev bor ægteparret Karen og Jon Wandall. De har havn i indkørselen, fandens oldemor holder vagt over en noget broget skarre af sære skabninger. Den fantasifyldte legeplads Veteranienborg er fyldt med skæve påfund. Jon boltrer sig i mekanikkens glæder imens Karen fylder sin have op med overdimensioneret legetøj og ønsker sig en haj i sin guldfiskedam i baghaven.
 
Banjo Per - I Assens bor en af de tidligere landevejsstrygere Per Hassig. I vagabondernes verden går han under navnet Banjo Per. På sine gamle dage bor han sammen med sin elskede hund Olsen og drager kun af sted, når vagabonderne kalder sammen i Kværndrup og den nye Stodderkonge skal krones.
 
Alexander Thieme - På Helnæs bor den russiske kunstner Alexander Thieme. I en flod af materialer, værktøj og organiseret rod finder vi særprægede kunstværker. En flyvemaskine lavet af gulvtæpper, et selvportræt i et såkaldt molekyle og et træ i forhaven uden grene med farven blå fra top til tå.
 
Danske Originaler - De Fynske Originaler 3

Anmeldelser og anerkendelser af "Danske Orginaler"

Produktdetaljer for "Danske Orginaler"

Region: 2
Billedformat: DVD
Antal discs: 5

Generel information om "Danske Orginaler"

Eksterne links vedr. "Danske Orginaler"

Relaterede produkter

Battle 360°*

99,95kr