MovieZOO

Cirkeline: Fandango

 • Item nummer: CIRKELINE: FANDANGO
 • Lager antal: 1
 • EAN: 5709498080109
 • 49,95kr


20 afsnit af 6 min. med Cirkeline og Ingolf, som TV-værter for Danmarks Radios ugentlige børneprogram Fandango.
 
 1. Store Muskler
  Cirkeline og Ingolf er gode venner. Ingolf drømmer om, at få stærke muskler og Cirkeline hjælper ham med at træne.
   
 2. Hvem sagde vov?
  Cirkeline og Ingolf leger hund. Ingolf er hunden som Cirkeline kaster bold til. Pludselig er bolden helt væk og det er hunden også…
   
 3. Prinsessen og trolden
  Cirkeline klær sig ud som prinsesse og Ingolf er hendes tjener. Men Ingolf vil hellere være en farlig trold og gøre Prinsessen bange.
   
 4. Skole
  Cirkeline og Ingolf leger skole. Cirkeline skriver på tavlen og Ingolf er god til at tælle. Men hvem skal være læreren?
   
 5. Luftens helte
  Cirkeline puster ballonner op. Ingolf vil prøve, at flyve højt op til skyerne. Men hvad sker der hvis der går hul på ballonen og luften suser ud?
   
 6. En Mango
  Cirkeline glæder sig til, at lege med Ingolf og hans nye ven Mango. Men den nye ven er for træt til at lege. Er Mango ved at blive syg?
   
 7. Sutten
  Ingolf passer dukke Lillen. Cirkeline vil være med til, at lege med Lillen. Men hvad skal de finde på, så Lillen  bliver glad og holder op med, at græde?
   
 8. En overraskelse
  Cirkeline synes det er kedeligt, at vente på Ingolf. Heldigvis kommer Özlem på besøg og vil lege gemmeleg. Mon Ingolf kan finde Cirkeline når han kommer?
   
 9. Skildpadden
  Cirkeline har et foto af et dyr på mobil telefonen. Hun vil vise det til Ingolf. Men han har ikke tid. Han er ved at bygge et højt tårn, fordi han vil have fat i noget ost.
   
 10. Cirkus
  Cirkeline øver sig i at gå på line, for hun vil være linedanser. Ingolf vil være slangetæmmer i cirkus, men hvordan får han fat i en slange?
   
 11. Eventyr
  Cirkeline og Ingolf leger Bukke Bruse. Ingolf er trolden der bor under broen. Cirkeline tør godt gå over broen, som de tre gedebukke. Men pludselig siger trolden kvæk-kvæk og så bliver Cirkeline bange.
   
 12. Kyllingen
  Cirkeline vil male en gave til Ingolf. Han ønsker sig en kylling. Cirkeline maler en fin gul kylling på et æg til Ingolf. Men hvorfor begynder ægget at revne?
   
 13. Fødselsdag
  Cirkeline og Ingolf er inviteret til Özlems fødselsdag. Ingolf bliver ked af, at det ikke er hans egen fødselsdag de skal fejre… Men Cirkeline får ham heldigvis i godt humør igen.
   
 14. Rødhætte og Kaninen
  Cirkeline leger Rødhætte. Ingolf finder noget kage, som  Rødhætte kan give til sin bedstemor, der bor langt ude i skoven. Ingolf vil være den farlige ulv. Men så opdager han, at der er spor efter et helt andet dyr i skoven…
   
 15. Larven
  Cirkeline og Ingolf kan ikke blive enige om, hvem der er bedst til at hoppe på et ben. Men så kommer der en larve og hjælper dem med, at måle hvor langt de hopper.
   
 16. Kastanjedyret
  Cirkeline har fundet nogen flotte kastanjer. Hun vil lave en overraskelse til Ingolf, men han må ikke vide hvad det er …
   
 17. Fantastiske Ingolf
  Cirkeline og Ingolf leger, at de har en dyrepark. Hvis  dyrerne stikker af, skal Ingolf-dyrepasser løbe ud og fange dem igen. Det er heldigt, at Ingolf er rigtig god til at løbe hurtigt.
   
 18. Trylleri
  Ingolf tryller med popcorn. Cirkeline synes det er snyd, at han kun tryller hendes popcorn væk. Men Ingolf kan også trylle med tændstikker og Cirkeline lærer, at trylle med ost.
   
 19. Kærester
  Cirkeline vil vise Ingolf et postkort fra Özlem. Hun vil også gerne lege kærester, men hvor bliver Ingolf af? Ingolf er faldet i søvn, mens han passer Özlems skildpadde.
   
 20. Sove fest
  Ingolf er ved at gøre klar til en sove-sammen-fest. Cirkeline hjælper med, at invitere gæster til festen, mens Ingolf finder forskellige senge frem.
 

Anmeldelser og anerkendelser af "Cirkeline: Fandango"

Produktdetaljer for "Cirkeline: Fandango"

Udgivelsesdato: 01-01-2012
Spilletid: 20 x 6 min.
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0 Dansk
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk Tale
Studie: DR
Antal discs: 1
Land: Danmark

Generel information om "Cirkeline: Fandango"

Instruktør: Jannik Hastrup
Manuskript: Iben Wurbs

Eksterne links vedr. "Cirkeline: Fandango"

Relaterede produkter