MovieZOO
  • Heksene Fra Warren Manor - Season 6

Heksene Fra Warren Manor - Season 6

  • Item nummer: Heksene Fra Warren Manor - Season 6
  • Lager antal: 2-10 Dage
  • EAN: 7332431022539
  • 149,95kr


Heksene fra Warren Manor – Phoebe (Alyssa Milano), Piper (Holly Marie Combs) og Paige (Rose McGowan) – er tilbage, mere fortryllende end nogensinde ... følg de tre hekse i denne sjette sæson, hvor de tryllebinder os til skærmen med fantastiske, magiske tricks og overnaturlige evner, så man helt glemmer at trække vejret!

Tiltrækningskraften er stor hos de mystiske søstre, når de drager os ind i deres magiske verden fuld af eventyrlig action. Og action er der masser af i denne sjette sæson, hvor søstrene, forklædt som valkyrier, forsøger at redde Leo fra nogle superlækre, krigeriske skønjomfruer på en øde ø. Desuden kan du opleve, hvordan en dæmonisk og hungrende edderkop udser sig Piper som sit bytte, hvordan Phoebe ved et uheld transformeres til en ånd, og hvordan et par magiske støvler transporterer Paige tilbage i tiden. 

Og trekløverets moderne metoder kolliderer med ældgammel magi, da Heksene fra Warren Manor tvinges til at deltage i et dæmonisk reality-show, hvor søstrene risikerer at miste deres overnaturlige evner til vinderen.

Sjette sæson indeholder afsnit efter afsnit med uhyggelige prøvelser og intense kampe, når Heksene fra Warren Manor må forsøge at redde sig selv og hinanden ud af det ondes jerngreb. Kombineret med en god portion humor, fantastiske specialeffekter og en spændende handling, har du her den perfekte tryllerecept på overnaturlig god underholdning!

Anmeldelser og anerkendelser af "Heksene Fra Warren Manor - Season 6"

Produktdetaljer for "Heksene Fra Warren Manor - Season 6"

Udgivelsesdato: 24-05-2006
Spilletid: 949
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk, Engelsk For Hørehæmmede, Fransk, Tysk, Hollandsk, Italiensk, Spansk
Antal discs: 1
Land: USA

Generel information om "Heksene Fra Warren Manor - Season 6"

Manuskript: Constance M. Burge

Eksterne links vedr. "Heksene Fra Warren Manor - Season 6"

IMDB:

Relaterede produkter