MovieZOO
  • Broen - Sæson 4

Broen - Sæson 4

  • Item nummer: Broen - Sæson 4
  • Lager antal: 1
  • EAN: 7333018010628
  • 179,95kr


Næsten to år senere…
En kvinde myrdes brutalt ved broovergangen Peberholm mellem Danmark og Sverige. Det viser sig, at ofret er Margrethe Thormod, som er direktør for Udlændingestyrelsen i København. Motivet gemmer sig muligvis i en skandale i forbindelse med en udvisnings sag, som Margrethe var involveret i op til mordet.

Henrik Sabroe begynder sammen med sin danske kollega, Jonas Mandrup, at udrede det makabre mord. Han savner sin kollega og nære ven Saga Norén, som sidder i kvindefængsel i Ystad, dømt for mordet på sin mor. Henrik besøger hende ofte og efterspørger nu hendes hjælp i sagen om mordet på Margrethe Thormod. Saga afviser blankt at kunne være behjælpelig i opklaringen, da hun ikke længere er politibetjent. Det samme gælder i sagen om Henriks to savnede børn, hvor hun ikke længere vil hjælpe ham i eftersøgningen, og Henrik er tæt på at opgive håbet.

I sidste sæson af ’Broen’ udfordre både Saga og Henrik på et personligt plan. Deres specielle relation sættes på en hård prøve, og endnu en gang vil hændelser fra fortiden dukke op – og når serien ender, er intet længere det samme for de to.

I ’Broen IIII’ er identitet et omdrejningspunkt igennem serien, hvor konkrete spørgsmål om identitet bliver blandet med mere eksistentielle. Hvem er jeg, hvem vil jeg være, og hvordan opfattes jeg af andre, er spørgsmål som vil blive stillet og måske blive besvaret.

Anmeldelser og anerkendelser af "Broen - Sæson 4"

Produktdetaljer for "Broen - Sæson 4"

Udgivelsesdato: 28-03-2018
Spilletid: 467
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Antal discs: 3
Land: Danmark

Eksterne links vedr. "Broen - Sæson 4"

IMDB:

Relaterede produkter

Broen - Sæson 1

199,95kr

Broen - Sæson 3

149,95kr

Qeda

149,95kr