MovieZOO
  • Pirates Of The Caribbean 1-5 Collection Blu-Ray

Pirates Of The Caribbean 1-5 Collection Blu-Ray

  • Item nummer: Pirates Of The Caribbean 1-5 Collection Blu-Ray
  • Lager antal: 2-10 Dage
  • EAN: 8717418511340
  • 329,95kr


Denne boks indeholder samtlige Pirates Of The Caribbean film.

Pirates Of The Caribbean 1 - Den sorte forbandelse:
Den frygtede sørøver Barbossa (Geoffrey Rush) kidnapper den smukke guvernør datter Elizabeth (Keira Knightley). Hendes ven og hemmelige beundrer Will (Orlando Bloom), beslutter sig for at prøve at redde hende. Men for at starte redningsaktionen tvinges Will til at bede om hjælp fra den ukendte pirat Jack Sparrow (Johnny Depp), som også har en høne at plukke med Barbossa. Hvad Will ikke ved, er, at der hviler en forbandelse over Barbossa og hans sørøvere. En forbandelse, som skal hæves inden de kan besejres...
Pirates of the Caribbean – Den sorte forbandelse, er et storslået eventyr produceret af Jerry Bruckheimer (Pearl Harbor, Armageddon, Con Air m.fl.) Johnny Depp er enestående i rollen som den egenrådige men uimodståelige sørøver Jack. Orlando Bloom (Ringenes Herre) og Keira Knightley (Bedre end Beckham) giver farve og liv til rollerne som den unge helt Will og den skønne Elizabeth.


Pirates Of The Caribbean 2 - Død mands kiste:
Hop om bord og tag med på årets mest spændende pirateventyr!
Den charmerende kaptajn Jack Sparrow (Johnny Depp) er tilbage i et nyt storslået pirateventyr med non-stop action, pirat uhyrer, humor og sort magi. Denne gang har han en blods gæld han skal betale, da han har solgt sin sjæl til Davy Jones, den legendariske kaptajn på Den Flyvende Hollænder. Men Jack Sparrow giver sig ikke uden kamp!
På rejsen kastes Will Turner (Orlando Bloom) og den smukke Elizabeth Swann (Keira Knightley), ud i en hvirvelvind af ulykker, når de sammen med Jack jagter den sagnomspundne Død Mands Kiste, der er det eneste, der kan redde ham fra evig forbandelse!

Pirates Of The Caribbean 3 - Ved verdens ende:
Én af de største filmtrilogier nogensinde afsluttes nu med 'Pirates of the Caribbean: At Worlds End'. Captain Jack er borte! Opslugt af søuhyret Kraken, som styres af Davy Jones, og værre endnu Den Flyvende Hollænder styres nu af Lord Cutler Beckett fra Det Ostindiske Kompagni.

Cutler Beckett har tænkt sig at udrydde fribytterne på alle de syv have og sørge for at al fortjeneste ender hos ham selv. Spørgsmålet er dog om Jack Sparrows gamle besætning fra The Black Pearl med Will Turner og Elizabeth Swann i spidsen kan befri Jack.
Til det formål har de allieret sig med ingen ringere end deres gamle fjende Kaptajn Barbossa, og for at nå deres mål er de rede til at sejle til verdens ende...

Pirates Of The Caribbean 4 - I ukendt farvand:
Disney og producenten Jerry Bruckheimer har igen skabt et storslået eventyr fuld af den velkendte humor, der har gjort serien så populær. Johnny Depp er tilbage som kaptajn Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand.
En utrolig historie, der fører ham ud til nye horisonter og på vejen stiller ham overfor havfruer, zombier og nye modstandere som den berygtede Sortskæg. Jack støder også på den gådefulde Angelica fra sin fortid (Penelope Cruz), og han er ikke sikker på om det er kærlighed eller om hun er en ubarmhjertig fupmager, der udnytter ham til at finde den sagnomspundne Ungdommens Kilde.

Da Angelica tvinger Jack ombord på det legendariske skib Queen Anne’s Revenge, kommanderet af piraten Sortskæg (Ian McShane), befinder Jack sig på et uventet eventyr hvor han ikke ved hvem han skal frygte mest, Sortskæg eller Angelica.
Instruktøren Rob Marshall har ikke sparet på krudtet da han skabte de flotte strids scener, mystikken og den slagfærdige humor. En skattekiste af bonusmateriale følger med på denne eventyrlige rejse, som du ikke ønsker skal slutte.

Pirates of the Caribbean 5 - Salazarss Revenge:
Kaptajn Jack Sparrow må sande, at ulykkes vindene blæser endnu stærkere end sædvanlig, da spøgelsespirater ledet af hans gamle fjende, den skræmmende kaptajn Salazar, undslipper fra Djævlens trekant, fast besluttet på at dræbe alle pirater til søs... herunder ham. 
Kaptajn Jacks eneste håb om overlevelse ligger i at finde den legendariske trefork, ejet af Poseidon, en stærk artefakt, der tillægger sin ejer total kontrol over havet.

Anmeldelser og anerkendelser af "Pirates Of The Caribbean 1-5 Collection Blu-Ray"

Produktdetaljer for "Pirates Of The Caribbean 1-5 Collection Blu-Ray"

Releasedato: 2017-09-29
Spilletid: 726
Region: 2
Lydformat: DTS HD - Master Audio
Billedformat: BD
Undertekster: Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Antal discs: 5
Land: USA

Generel information om "Pirates Of The Caribbean 1-5 Collection Blu-Ray"

Manuskript: Ted Elliott, Terry Rossio

Eksterne links vedr. "Pirates Of The Caribbean 1-5 Collection Blu-Ray"

IMDB: