MovieZOO

Krimi & SpændingWIND RIVER BLURAY

169,95kr

Wild Target

Wild Target

Victor Maynard er en koldblodig lejemorder på sin sidste mission. Rose er en dygtig kunsttyv, der har trådt den forkerte mand over tæerne. En skæbnesvanger fejltagelse fører dem sammen, og pludselig e..

49,95kr

What Doesnt Kill You

What Doesnt Kill You

Vennerne Brian (Mark Ruffalo) og Paulie (Ethan Hawke) er vokset op på gaderne i South Boston, hvor alle kneb gælder i kampen for at overleve. Gangsterbossen Pat Kelly holder begge i et fast greb, og g..

49,95kr

We Own The Night Blu-Ray

We Own The Night Blu-Ray

Bobby Green (Joaquin Phoenix) er manager på den smarte New Yorker-natklub, El Caribe. Da en ny type narko kommer til byen, begynder politiet at interessere sig for mafia-lederen Vadim (Alex Veadov), s..

49,95kr

Unit 7

Unit 7

“Unit 7” er en kompromisløs, rå skildring af et lovløst Sevilla. Den unge politimand Ángel og hans hidsige kollega Rafael, er en del af en specialenhed, hvis mål er at knuse byens eskalerend..

49,95kr

Trespass

Trespass

Det velhavende par, Kyle og Sarah, gør sig klar til en aften i byen med deres datter, da indbrudstyve trænger ind i deres villa og kræver alle værdier udleveret. Parret reagerer først med chok over si..

49,95kr

The Veteran Blu-Ray

59,95kr

The Other Bride Blu-Ray

The Other Bride Blu-Ray

Siden den dag, Katie blev droppet ved alteret, har hun været stensikker på, at giftermål ikke var noget for hende. Men hun vidste jo heller ikke, at en Hollywood-stjerne havde valgt hendes lille by ti..

59,95kr

The Informers

The Informers

Stjernerne står i kø i denne superstylede thriller – baseret på en roman af Bret Easton Ellis, en af vor tids mest kontroversielle forfattere. Her er ægte 80’er stemning, med alt hvad dertil høre..

49,95kr

The French Connection 1-2 Blu-Ray

The French Connection 1-2 Blu-Ray

French Connection er en flm baseret på en virkelig begivenhed og den er kendt for sin fantastike biljagtscene. Filmen blev i 1971 belønnet med fem Oscars®, for bl.a. Bedste Film, Bedste Instruktør (Wi..

69,95kr

The Fields [sam worthington]

The Fields [sam worthington]

I perioden 1983 til 1991 bliver fire kvinder myrdet og gemt på eksakt samme sted, Calder Road i League City, Texas. To af kroppene er aldrig blevet identificerede. Dette er den sande historie om en ma..

49,95kr

The Escapist Blu-Ray

The Escapist Blu-Ray

Frank Perry er straffefange med en livstidsdom. Da hans datter, som han aldrig ser, bliver alvorligt syg, beslutter han sig for at forsøge at slutte fred med hende inden det er for sent. Han udtænker ..

49,95kr

The Departed Blu-Ray

The Departed Blu-Ray

Den nyuddannede betjent Billy Costigan (Leonardo DiCaprio) voksede op med kriminalitet. Det gør ham til den perfekte muldvarp til at infiltrere byens mafia, styret af bossen Frank Costello (Jack Nicho..

49,95kr
Du sparer 50 %
Normalpris 99,95kr

The Adjustment Bureau BD

The Adjustment Bureau BD

Styrer vi vores egen skæbne, eller er den lagt i hænderne på andre kræfter? David Norris står til at blive valgt ind i senatet, da han møder den smukke balletdanser Elise Selas. Men samtidig med at ha..

49,95kr

Sushi Girl

Sushi Girl

Da Fish efter seks år kan forlade fængslet, venter en velkomstkomité, bestående af hans tidligere kriminelle venner. De har til hensigt at tilbyde ham en sushi middag, serveret på en nøgen pige, for a..

49,95kr

Source Code

Source Code

HAN HAR 8 MINUTTER I FORTIDEN TIL AT ÆNDRE FREMTIDEN   Jake Gyllenhaal har hovedrollen som soldaten Colter Stevens, der uvidende deltager i et top-hemmeligt, militært eksperiment. D..

49,95kr

Sin Nombre

Sin Nombre

En unik og rørende film om den unge fattige honduranske kvinde, der sammen med sin far og onkel beslutter sig for at krydse Latinamerika for at komme til det forjættede land USA. Undervejs møder de de..

49,95kr

Sherlock Holmes Smarte Bror

Sherlock Holmes Smarte Bror

 Sherlock Holmes\' smarte bror – en komedie fra 1975 af og med Gene Wilder. Sherlocks lillebror Sigerson Holmes, er træt af altid at stå i skyggen af sin bror. Da Sherlock rejser bort, får Sigers..

49,95kr

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

Robert Downey Jr. og Jude Law stjæler billedet i rollerne som Holmes og Watson i denne vovede genfortolkning, hvor den legendariske detektiv folder sig ud som frygtløs actionhelt og en mand med et mag..

49,95kr

Saknad Blu-Ray

Saknad Blu-Ray

Krimiserie af Colin Nutley hvor Helena Bergström spiller politikommissær Maja Silver fra Rikskrim i Sverige.Da en pige bliver fundet myrdet i det svenske bibelbælte, tager Maja sagen - hovedsageligt f..

299,95kr

Righteous Kill (Blu-Ray)

Righteous Kill (Blu-Ray)

Oscar-¸ vinderne Robert De Niro (Raging Bull) og Al Pacino (Scent of a Woman) spiller to af NYPDs veteraner, som sættes på en sag om en seriemorder i denne psykologiske thriller, instrueret af Jon Avn..

99,95kr

Red State

Red State

En online-invitation til sex resulterer i kidnapningen af tre teenagedrenge. Bag forbrydelsen står en fanatisk kirkesekt, hvis strenge tolkning af Bibelen, lader dem henrette bøsser og seksuelle afvig..

49,95kr

READER, THE + Bonus Movies

READER, THE + Bonus Movies

THE READER begynder i efterkrigstidens Tyskland, hvor den 15-årige Michael Berg pludseligt bliver dårlig på vej til skole. Han får hjælp af den dobbelt så gamle Hanna - og de to indleder en uvente..

79,95kr

Pentathlon Blu-Ray

Pentathlon Blu-Ray

Under stor dramatik hopper guldmedaljeindehaveren Erich Bogar af det østtyske hold i moderne femkamp under OL i 1984, og søger politisk asyl i USA. Han håber på et bedre liv væk fra de Stasi-agenter, ..

59,95kr

OUTSIDE THE LAW

OUTSIDE THE LAW

De kom fra ingenting og blev den franske stats fjender nummer et. En kraftfuld og knivskarp gangsterfilm om  tre brødre som nægtede at underkaste sig samfundet...

59,95kr

Outrage Blu-Ray

Outrage Blu-Ray

Sekiuchi er leder i Sannokai-klanen, et gigantisk forbrydersyndikat, der kontrollerer hele Kantoregionen i Japan. Han udfærdiger en kraftig advarsel til sin nærmeste underordnede Kato og dennes højre ..

49,95kr

Once Fallen BD

Once Fallen BD

Narkohandler og bokser Chance er løsladt efter fem år i fængsel, fast besluttet på at komme overens med sin fortid og sin far, der netop har ansat lederen af den ariske broderskab. Men når han er tvun..

49,95kr

November Criminals

November Criminals

Spænende krimi-darma som tilbyder over en times underholdning.Et par venner, der skal til at gå på college, er ved at falde for hinanden, men efter det mystiske mord på deres klassekammerat bliver de ..

99,95kr

Music Box Blu-Ray

Music Box Blu-Ray

Ann Talbot (Jessica Lange) har klaret sig godt. Selvom hun er barn af ungarske indvandrere, har hun etableret sig som advokat i Chicago. Men hendes trygge verden begynder at vakle, da hendes far (Armi..

59,95kr

MEN WHO STARE AT GOATS  + Bonu

MEN WHO STARE AT GOATS + Bonu

The Men Who Stare At GoatsEn reporter i Irak har måske fundet sit livs mest betydningsfulde historie, da han møder Lyn Cassady, en mand som hævder at han har været medlem U.S Army's First Earth Battal..

79,95kr

Mafia Box - 3 Blu-Ray

Mafia Box - 3 Blu-Ray

Denne gansterfilm boks indeholder følgende film på Blu-Ray: Gotti the Mob Boss The Heavy Best Laid Plans  ..

49,95kr

Machete

Machete

En blodsprøjtende, stjernebesat actionthriller af Robert Rodirguez (Desperado), MACHETE, som er en overdreven hyldest til 1970\\\\\\\\\\\\\\\'ernes hårdkogte B-film, har Danny Trejo i hovedrollen som ..

49,95kr

Last Stop 174

Last Stop 174

HISTORIEN OM SANDRO, DER BÅDE ER KRIMINEL OG OFFER UNDER SIN OPVÆKST I RIO DE JANEIROS SLUM, BYGGER PÅ FAKTISKE BEGIVENHEDER.   Som 10-årig ser han sin mor blive dræbt, hvorpå han finder sammen..

49,95kr

Kill The Irishman Blu-Ray

Kill The Irishman Blu-Ray

"Kill the Irishman" er den sande historien om Danny Greene, den frygtløse, stolte og ondskabsfulde amerikanske forbryder med irske rødder, som tog kampen op mod den italienske maffian i 70-ernes Cleve..

49,95kr

Hunting Party (2007)

Hunting Party (2007)

Den sande historie om en gruppe journalister, der i 2000 fulgte sporet på Europas mest eftersøgte mand: Den serbiske leder Radovan Karadic. Med Richard Gere og Terence Howard. Instrueret af Richard Sh..

49,95kr

Gotti The Mob Boss

Gotti The Mob Boss

New York – i begyndelsen af 70erne! De fem mafiafamilier kæmper en blodig krig. ”Gotti” er den sande og voldsomme beretning om en af gangsterverdenens mest frygtede bosser gennem tiden. Filmen er..

49,95kr

Good Time Blu-Ray

Good Time Blu-Ray

Efter et mislykket bankrøveri, ender hans lillebror i fængsel, og Constantine (Robert Pattinson) vender sig til New Yorks underverden, i et meget desperat og farligt forsøg på, at få si..

99,95kr

Født den 4 Juli Blu-Ray

Født den 4 Juli Blu-Ray

Tom Cruise leverer en ikke mindre end fantastisk og uforglemmelig præsentation som Vietnam-veteranen Ron Kovic i Oliver Stone´s Oscarvindende mesterværk. Baseret på en sand historie følger man den ung..

49,95kr

Four Brothers (engelsk version)

Four Brothers (engelsk version)

Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, André Benjamin og Garrett Hedlund spiller sammen i denne gribende fortælling om broderskab, svigt og hævn af den populære instruktør John Singleton.  Da deres adopti..

49,95kr

Forfulgt af fortiden Blu-Ray

Forfulgt af fortiden Blu-Ray

Forfulgt af fortiden er instrueret af den berømte instruktør arthur Penn og er en  intens spionthriller med gene Hackman og Matt Dillon i hovedrollerne som far  og søn, der forsøger at redde..

59,95kr

Diamond Dogs BD

Diamond Dogs BD

Ronson har gæld til op over begge ører! Han er strandet i Mongoliet, hvor han tvinges til at udkæmpe stenhårde undergroundfights for at skaffe penge. For at slippe for fængselsstraf får han én måned t..

49,95kr

Detroit Blu-Ray

Detroit Blu-Ray

Fra den Oscarvindende instruktør Kathryn Bigelow (”The Hurt Locker”, ”Zero Dark Thirty”) kommer denne dramatiske thriller. En levende og meget relevant skildring af en frygtelig nat i Detroit under op..

99,95kr

Deception (2008)

Deception (2008)

McGregor spiller i filmen den indelukkede revisor Jonathan, der får ny forbindelse til verden omkring sig gennem sin nye ven Wyatt (Jackman), en magtfuld og karismatisk advokat, som præsenterer Jona..

49,95kr

Dead Man Running Blu-Ray

Dead Man Running Blu-Ray

Uret tikker og drengene Danny Dyer (Doghouse, The Business) og Tamer Hassan (Eastern Promises, The Business), har kun 24 timer til at skaffe $100,000 i kontanter til at tilbagebetale den blodtørstige ..

49,95kr

Contagion

Contagion

I Steven Soderberghs nye thriller Contagion følger vi konsekvenserne af en dødelig luftbåren virus, som dræber inden for få dage. Mens epidemien hurtigt spreder sig blandt befolkningen, arbejder forsk..

49,95kr

Casino Jack - The Super Lobbyist - BluRay

Casino Jack - The Super Lobbyist - BluRay

  Jack "Casino Jack" Abramoff er Washingtons mest åleglatte lobbyist. Han driver senatorer, præsidenter, kvinder, kasinoejere og mafiaen rundt i manegen i en mere og mere vanvittig politisk dans..

49,95kr

Brutal Blu-Ray

Brutal Blu-Ray

Fire barndomsvenner fra Brooklyn er i byen en aften og støder på smågangsteren Carlo Morello. Et skænderi opstår og udvikler sig. Det hele ender med at vennerne foretager en røveri imod Morello. De..

49,95kr

Broen 3 Blu-Ray

Broen 3 Blu-Ray

Den danske drama hit Broen i Blu-Ray version. 13 måneder senere...En kendt dansk kønsdebattør, indehaver af den første kønsneutrale børnehave i København, findes myrdet på en byggeplads i Malmø. ..

99,95kr

Breach / Bedrag

Breach / Bedrag

Dramatisk spion-thriller baseret på virkelige begivenheder. Den unge FBI-aspirant, Eric O’Neill (Ryan Phillipe), bliver forfremmet fra sit ydmyge overvågningsjob til FBI’s hovedkvarter for at arbejde ..

49,95kr

Blindness

Blindness

Da en mystisk epidemi af blindhed pludselig bryder ud, må regeringen isolere de smittede på et nedlagt sindssygehospital. For hver dag der går, kommer flere og flere patienter til, og hospitalet kan i..

49,95kr

Viser 1 til 50 af 54 (2 Sider)