MovieZOO
  • Blacklist - Season 1-3

Blacklist - Season 1-3

  • Item nummer: Blacklist - Season 1-3
  • Lager antal: 2-10 Dage
  • EAN: 5051162372813
  • 349,95kr


Flygtningen Raymond "Red" Reddington (James Spader) overgiver sig til FBI og tilbyder at hjælpe dem med at fange nogle af verdens farligste forbrydere – men kun hvis han får den grønne agent Elizabeth Keen (Megan Boone) som partner. Mens de forfølger emnerne på den sorte liste, trækker han Liz med ind i en dunkel sammensværgelse, som omfatter hendes fortid, nutid og fremtid.

Sæson 1 - Raymond "Red" Reddington er en eftersøgt forbryder. Men pludselig overgiver han sig til FBI med et tilbud om at hjælpe dem med at fange en terrorist. Dog har han en betingelse: Han vil kun tale med den unge FBI profil Elizabeth "Liz" Keen. 
Efter det lykkes for FBI at fange den første terrorist, med Reddingtons hjælp, afslører han, at dette kun var den første af mange. Han har faktisk over en årrække samlet en liste (Reddington kalder den hans "sorte liste") med skurke, spioner og internationale terroristers navne - og dette er forbrydere som FBI slet ikke kender til, til trods for at de er nogle af verdens værste...

Sæson 2 - Raymond "Red" Reddington, tidligere agent for USA's regering, har været på listen over FBI's mest eftersøgte forbrydere i årtier. I forrige sæson overgav han sig af ukendte årsager til FBI, og nu arbejder de for ham, fordi han kan lave en sort liste over politikere, mafialedere, spioner og internationale terrorister. Han er villig til at hjælpe med at fange alle på listen – med den betingelse, at Elizabeth "Liz" Keen forsætter som hans partner ... Uanset om hun vil eller ej.

Sæson 3 - Nu på flugt, skal Liz finde ud af at beskytte sig selv mod konsekvenserne af hendes handlinger i den eksplosive sæson 2. Og hun får sin sag for. FBI jagter for Liz for mordet på en advokat, og hun må konstant være et skridt forud for sine forfølgere..

Anmeldelser og anerkendelser af "Blacklist - Season 1-3"

Produktdetaljer for "Blacklist - Season 1-3"

Spilletid: 2742
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Antal discs: 1
Land: USA

Generel information om "Blacklist - Season 1-3"

Eksterne links vedr. "Blacklist - Season 1-3"

IMDB:

Relaterede produkter