MovieZOO
  • Biler 1-3 Box

Biler 1-3 Box

  • Item nummer: Biler 1-3 Box
  • Lager antal: 3
  • EAN: 8717418519438
  • 229,95kr


Disney's måske mest populære franchise i nyere tid, Biler/Cars er nu tilbage i en stor boks med alle titler. 
Boksen indeholder følgende titler: 

Biler 1:
Lynet McQueen, en superhurtig racerbil med fuld fart på karrieren, er på vej til Californien for at stille op i det store løb: Stempel Cup. Men ude på Route 66 går noget skævt, og han havner i stedet i den lille søvnige by Kølerkildekøbing, hvor livet går i tomgang. Her møder han byens indbyggere, blandt andre den lækre Porsche Sally, den rustne men pålidelige kranbil Bumle, samt Doc Hudson, en veteranbil med en mystisk fortid. En sær forsamling, der hjælper Lynet McQueen med at indse, at der er vigtigere ting i livet end trofæer, berømmelse og sponsorater.
Spænd sikkerhedsselen og vær klar til årets køretur!

Biler 2:
Racerløbenes superstjerne Lynet McQueen og kranbilen Bumle rejser rundt i verden til forskellige Grand Prix løb for at konkurrere om hvem, der er verdens hurtigste bil. Men vejen mod mesterskabet er fuld af intriger, spænding og overraskelser, da Bumle får rodet sig ind i et internationalt spioneventyr!
Tag med på højoktan eventyr med verdens sejeste "bil stjerner" i hovedrollerne. Det er gassen i bund fra start til mål!

Biler 3:
Fra Disney Pixar, skaberne af Find Dory og Inderst Inde, kommer et fantastisk eventyr i fuld fart med både hjerte og humor. Overrasket af en ny generation lynhurtige racere med den arrogante Jackson Storm i front, finder den legendariske Lynet McQueen sig snart overhalet og ude af den sport, han elsker.
For at komme tilbage på rette spor, har han brug for hjælp fra den unge træner Cruz Ramirez, inspiration fra legenden Den Fantastiske Hudson Hornet og at skæbnen tager en uventet drejning. En højoktan-fuldtræffer, tanket med uforglemmelige karakterer og spektakulær animation!

Anmeldelser og anerkendelser af "Biler 1-3 Box"

Produktdetaljer for "Biler 1-3 Box"

Udgivelsesdato: 07-12-2017
Spilletid: 319
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Engelsk, Islandsk
Antal discs: 3
Land: USA

Generel information om "Biler 1-3 Box"

Danske stemmer: Ja

Eksterne links vedr. "Biler 1-3 Box"

Relaterede produkter

BILER 3D

179,95kr

Biler 3 Blu-Ray

149,95kr

Biler 3

149,95kr

Vitello

149,95kr