MovieZOO

Bavian Box 2

  • Item nummer: Bavian Box 2
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5706107129334
  • 49,95kr


Denne boks indeholder følgende film:
  • Planet 51 
  • Space chimps
  • Valliant
 
 
Planet 51

Den amerikanske astronaut Chuck Baker lander på Planet 51 og tror, han er den første person, som sætter sine månesko på planeten. Men til hans store overraskelse er planeten befolket af små grønne "væsner", som lykkeligt lever et helt normalt liv. De har kun én eneste frygt: at blive invaderet af rumvæsner... som Chuck! Med hjælp fra sin følgesvend "Rover" og sin nye ven Lim, må Chuck navigere sig igennem denne underlige nye verden på Planet 51 for at undgå at ende permanent på det lokale museum for rumvæsner.


Space Chimps

Chimpansen Ham III er barnebarn af den allerførste chimpanse i rummet. Men fjollehovedet og drillepingen Ham er ikke særligt interesseret i at videreføre familiens stolte rumfartstraditioner. Han vil meget hellere lave narrestreger i vægtløs tilstand.

Da en værdifuld NASA-rumstation på mystisk vis forsvinder ind i et ormehul, bliver Ham alligevel hyret som frontfigur for en farefuld mission i rummet. Med sig har han to astronautchimpanser: den frygtløse løjtnant Luna og den selvglade kaptajn Titan. De tre chimpanser må lynhurtigt lære at samarbejde og kæmpe alt, hvad de kan, da de i det mørke verdensrum støder på den onde diktator Zartog på planeten Malgor.

Space Chimps er et abeskøbt action eventyr med masser af spænding og høj bananføring. Filmen er lavet af folkene, der stod bag succesen Valiant, og der er grinegaranti for hele familien.


Valiant

Her er den morsomme og spændende historie om den lille skovdue Valiant, der melder sig som frivillig til Brevduekorpset under 2. Verdenskrig. Sammen med sine nye venner bliver han sendt til en træningslejr, hvor livet ikke er lutter fuglefrø, for træningen er meget hård.

Anmeldelser og anerkendelser af "Bavian Box 2"

Produktdetaljer for "Bavian Box 2"

Udgivelsesdato: 01-01-2012
Spilletid: 235
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1 Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Studie: Ilion Animation, Vanguard Animation,
Antal discs: 3
Land: USA

Generel information om "Bavian Box 2"

Eksterne links vedr. "Bavian Box 2"

IMDB:

Relaterede produkter

Bavian Box 1

49,95kr