MovieZOO
  • Ballade På Bullerborg - Remastered

Ballade På Bullerborg - Remastered

  • Item nummer: Ballade På Bullerborg - Remastered
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5709165815522
  • 69,95kr


De to venner Flink og Villy ankommer til godset Bullerborg. Godset står tomt hen, hvorfor de inlogerer sig. Næste morgen overhører de en samtale mellem en  advokat og dennes klient, de ønsker at franarre godset fra godsets nye ejer. Telefonen ringer, og  ejerne meddeler deres ankomt til godset.

Flink og Villy bliver hyret at den væmmelige advokat til at spøge på slottet, da den nye ejer ikke kan fordrage spøgelser.. Men så dukker et rigtig spøgelse op.


Remastered:

Betyder direkte oversat – omgjort. Den originale master har som udgangspunkt været igennem en minutiøs rensnings proces hvor støj, ridser, dropouts e.l. bliver repareret/fjernet.

High Definition:

Betyder høj opløsning og billedopløsningen er i HS formatet 1280 x 720 pixels- i forhold til den normale SD standard der er 720 x 576 pixels  (horisontale x vertikale) UHD 4K har en endnu stærkere billedkvalitet – her taler vi om 3840 x 2160 pixels.

Pixels er det begreb der bruges til at definere den billedkvalitet skærmen får ind og jo højere antal pixels jo bedre kvaltiet kommer der ud.

Det er lang og omkostningtungproces. I udgangspunkt er det billede for billede der skal behandles, lyden skal behandles særskilt og det hele skal samles i en ny master, hvor man ofte ser er helt andet dynamisk kvalitets format.


Anmeldelser og anerkendelser af "Ballade På Bullerborg - Remastered"

Produktdetaljer for "Ballade På Bullerborg - Remastered"

Udgivelsesdato: 24-01-2019
Spilletid: 75
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital
Billedformat: DVD
Antal discs: 1
Land: Danmark

Generel information om "Ballade På Bullerborg - Remastered"

Instruktør: Sven Methling

Eksterne links vedr. "Ballade På Bullerborg - Remastered"

IMDB:

Relaterede produkter

Pigen Og Greven

49,95kr

Lynet

49,95kr

Jydekompagniet

49,95kr

Hamsun

49,95kr