MovieZOO

Bad Neighbours 1 + 2 Blu-Ray

  • Item nummer: Bad Neighbours 1 + 2 Blu-Ray
  • Lager antal: 2-10 Dage
  • EAN: 5053083084943
  • 229,95kr


Bad Neighbours:

Kelly og Mac har slået sig ned i et roligt kvarter med deres nyfødte barn, og nyder familielivet. Alt er som de havde håbet på...Lige indtil de får nye naboer - studerende fra et nærliggende College. Studerende fra et nærliggende College, der har startet en studenterforening. 

Teddy er formand, og Pete er hans højre hånd, og de bliver hurtige venner med deres naboer Kelly og Mac.

Dog ånder alt ikke helt fred. Nat efter nat, beder Mac Teddy at begrænse støjen, og en aften efter at endnu en gang er kommet over for at bede dem om at skrue ned, ringer Mac til politiet for at bede dem om at tage sig af sagen.

Teddy bliver rasende på Mac, og en nabostrid af usete dimensioner sættes i gang. Da fejden ender med at blive afsindigt farligt, ender broderskab tynd is og har fået deres inspektør på nakken, der giver dem en sidste advarsel og sætter dem på prøvetid. 

Naboerne Mac og Kelly har ikke i sinde at lade striden ende her, og laver et nummer, så genialt, at Teddy og Mac er tvunget til at reagere. Helvede bryder for alvor løs...Og hvis du nogensinde har tænkt på hvordan Robert DeNiro fester, eller Christopher Mintz-Plasse ser ud, når han dyrker sex buske, vil denne komedie give dig svar på dette, og meget mere...

Bad Neighbours 2:
Nu når Mac (Seth Rogen) og Kelly Radner (Rose Byrne) venter deres andet barn, er de klar til at tage det sidste skridt ind i voksenlivet og flytte til forstaden. Da de lige synes, tiden er inde til at sælge, finder de ud af, at de nye naboer er nogle festglade, ustyrlige collegetøser med Shelby (Chloë Grace Moretz) i spidsen. Mac og Kelly ser sig nødsaget til at slå sig sammen med deres karismatiske tidligere nabo og nu hemmelige våben Teddy (Zac Efron), eftersom pigerne fra Kappa Nu ikke giver op uden kamp. 

Anmeldelser og anerkendelser af "Bad Neighbours 1 + 2 Blu-Ray"

Produktdetaljer for "Bad Neighbours 1 + 2 Blu-Ray"

Udgivelsesdato: 06-10-2016
Spilletid: 189
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1
Billedformat: BD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Antal discs: 2

Generel information om "Bad Neighbours 1 + 2 Blu-Ray"

Skuespillere: Seth Rogen

Eksterne links vedr. "Bad Neighbours 1 + 2 Blu-Ray"

Relaterede produkter

Bad Neighbours

49,95kr

The Disaster Artist Blu-Ray

49,95kr
Du sparer 67 %
Normalpris 149,95kr

The Disaster Artist

49,95kr
Du sparer 67 %
Normalpris 149,95kr