MovieZOO

Anne Franks Dagbog

  • Item nummer: ANNE FRANKS DAGBOG
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5709165172625
  • 79,95kr


Nyindspilningen af Anne Franks dagbog er den første sande og autentiske beretning om et liv i skjul under anden verdenskrigs nazirædsler – set fra en ung, jødisk teenagepiges unikke perspektiv.
 
Anne Franks dagbog er en moderne, tidløs klassiker i lit- teraturens verden og et fantastisk vidnesbyrd, som er blevet kendt over hele verden. Denne fortælling er både et vigtigt stykke historie og en almengyldig familieskildring, som alle kan forstå. Den er både gribende og morsom, men i højeste grad også tragisk – Anne Franks dagbog formår at skabe et troværdigt og tidløst indblik i en normal og beskeden hverdag, uden at vi nogensinde glemmer, at døden når som helst kan ramme de involverede, hvis de bliver opdaget.
 
BBC havde et nært samarbejde med Anne Frank-fonden for at sikre, at filmen skulle blive så autentisk som muligt. Dagbogen er sjældent blevet filmatiseret, da Anne Frank-fonden normalt ikke tillader nogen tilpasning af hendes memoirer, så denne dramaserie er en ganske særlig begivenhed. Den detaljerede rekonstruktion af huset og skuespillernes fremragende og prisbelønnede præstationer går op i en højere enhed og bliver til et banebrydende stykke drama.

Anmeldelser og anerkendelser af "Anne Franks Dagbog"

Produktdetaljer for "Anne Franks Dagbog"

Udgivelsesdato: 30-06-2011
Spilletid: 150 min.
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Studie: Atlantic Film
Udgiver: Soul Media
Antal discs: 1
Land: England

Generel information om "Anne Franks Dagbog"

Instruktør: Jon Jones

Eksterne links vedr. "Anne Franks Dagbog"

IMDB:

Relaterede produkter

SherryBaby

99,95kr

Elephant Juice

99,95kr

Tags: 2. Verdenskrig, Mini-serie, Biografi & Erindring,