MovieZOO

American Virgin (uncut)

  • Item nummer: AMERICAN VIRGIN
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 7319980069857
  • 79,95kr


Priscilla White er en pæn pige, der ønsker at holde sig i skindet indtil brylluppet med kæresten fra high school. Men da Priscilla begynder at studere på college, tager hendes liv en ny vending. Hendes værelseskammerat er Naz, en pige, der virkelig ved, hvordan man fester! Hun ser det som sin opgave at få Priscilla til at flippe ud. Efter en særlig våd fest, vågner Priscilla op med mere end almindelige tømmermænd at være urolig for. Midt i rusen har hun vist alt og lidt mere i en audition i det berygtede kabel-tv-show ”Chicks Go Crazy”. Nu bliver Priscilla og hendes venner nødt til at rejse rundt i hele USA for at få fat i de pinlige videoscener, før hele landet kommer til at se, hvad hun har at tilbyde!
 
Den komiske skuespiller Rob Schneider spillede hovedrollen i succes\\\\\\\'erne ”Hollywood Gigolo” og ”Deuce Bigalow – European Gigolo”. Han blev Emmynomineret for sin indsats i tv\\\\\\\'s ”Saturday Night Live”. Med Jenna Dewan fra ”Step Up” og ”Grudge 2” og Brianne Davis fra gyseren ”Prom Night”.
 

Anmeldelser og anerkendelser af "American Virgin (uncut)"

<object width='450' height='314'><param name='movie' value='http://www.traileraddict.com/emd/14549'><param name='allowscriptaccess' value='always'></param><param name='wmode' value='transparent'></param><param name='allowfullscreen' value='true'></param><embed src='http://www.traileraddict.com/emd/14549' type='application/x-shockwave-flash' wmode='transparent' allowfullscreen='true' allowscriptaccess='always' width='450' height='314'></embed></object>

Produktdetaljer for "American Virgin (uncut)"

Spilletid: 91 min.
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1 Engelsk
Billedformat: DVD
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Studie: Atlantic Film
Udgiver: Soul Media
Antal discs: 1
Land: USA

Generel information om "American Virgin (uncut)"

Instruktør: Clare Kilner
Manuskript: Jeff Seeman

Eksterne links vedr. "American Virgin (uncut)"

IMDB:

Relaterede produkter

ELSA & FRED

79,95kr

Disco Ormene

49,95kr

Love Liza

79,95kr

Tags: Ungdom,