MovieZOO

PIP

  • Item nummer: PIP
  • Lager antal: 5+
  • EAN: 5711053013545
  • 59,95kr


Ægteparret Tine og Valde ønsker sig brændende et barn. En dag, hvor Valde er i skoven for at se på fugle, finder han en lillebitte pige med vinger i stedet for arme. Ægteparret tager fuglepigen til sig, som var hun deres eget barn. Da vinteren nærmer sig og fuglene begynder at trække mod syd, trækker det også i den lille fuglepige. En dag letter hun og flyver. Tine og Valde bliver dybt ulykkelige og følger efter hende. Det bliver starten på en eventyrlig rejse, hvor Pip søger egne veje og øver sig i at klare sig selv. For Tine og Valde bliver det en rejse for at lære at give slip og ikke forsøge at tøjle, hverken naturen eller et flyvefærdigt barn. PIP! er en forunderlig og meget original film om en skabning, der i kraft af sin særegne natur - halvt menneske, halvt fugl - ikke helt passer ind nogen steder. Filmen har vundet et hav af priser verden over og vandt bl.a. prisen som bedste børnefilm på BUSTER Film Festival 2010.
 
Pigen Kenadie Jourdin-Bromley (født 2003 i Canada), som spiller Pip er også i virkeligheden noget helt særligt. Hun er tidligere blevet portrætteret i en række tv-dokumentarer om hendes opvækst med det sjældne handicap primordial dværgvækst, som kendetegner verdens mindste mennesker. At hun overhovedet lever kaldes lidt af et medicinsk mirakel.
 

Anmeldelser og anerkendelser af "PIP"

Produktdetaljer for "PIP"

Spilletid: 81 min.
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0 Dansk
Billedformat: DVD
Undertekster: Ingen
Studie: Angel Films
Antal discs: 1

Generel information om "PIP"

Danske stemmer: JOSEPHINE ELLEFSEN, SONJA OPPENHAGEN, SØREN SÆTTER-LASSEN, KEN VEDSEGAARD, MIA AUNBIRK, LAURIDS ANDERSEN, LAURA BRO

Eksterne links vedr. "PIP"

Relaterede produkter

Space Buddies

69,95kr

Tags: Rabalder-bio,